aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 bu sene app de, web draft da gayet guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Bende yetişemedim kusura bakmayın, hastanedeydim o yüzden 21:00'de mi yapacaksınız diye sordum. Bu lig kısmet olmadı seneye belki inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 yahoo abınınde draftta ıkıncı sırayı vermesıyle bıraz daha oynanabılır takım kurdum.Gelecek sene draftı bu sekılde yapalım,daha az heyecanlı oluyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 orc_lord said: Bende yetişemedim kusura bakmayın, hastanedeydim o yüzden 21:00'de mi yapacaksınız diye sordum. Bu lig kısmet olmadı seneye belki inşallah :) Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Teşekkürler, çok sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 insan 2-3 sakatı alır acıyıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Bana bu ligde Lillard'a karşı Reggie Jackson'ı öneren arkadaş kim :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 bana da lowry'e karşı önerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 size gene iyiymiş, bana Kyrie Irving'e karşı önerdi. noluyor lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 miyaw33 sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Bana da cp3 icIn onermis regei yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Napayım lan, bulamadım trade tahtasına koymayı, herkese sırayla önerdim ya tutarsa diye. Okc de Sakatlar dönmeden kurtulayım dedim :) Nasrettin misali, iki kişi hala reddetmedi, birisi ile görüşüyoruz hala, sanırım vericem ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 sen vericen de bakalım ben kabul edicek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Dedim ya ya tutarsa:) Yeni öğreniyorum oyunu, normal karşılayin. Bugün bile yeni bişi öğrendim, adam değiştirmenin yıl içinde toplam sınırı varmış.bende mal bulmuş magribi gibi bol kepçe dgisiyordum. Neyse bu sene acemilik,inşallah sonraki senelerde trade yapmayıda ogrenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar