Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yüz Metreci Var mı aramızda?

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

Ya varsa bir kaç sorum olucakta acil lazım....varmı yokmu yada ilgilenen biri varmı soru sorabileceğim???[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben zamanında futbol oynadım lisans almaya yakın bıraktım...basketbol oynadım onuda lisans almaya yakın bıraktım...e tabi baya bi fiziki etkisi oldu...boyum 191..hayatta en iyi yaptığım şey koşmak diyebilirim...acaba bi takımda olan varsa acaba sınav felan gibi bişiler oluyomu adam seçmek için..yoksa gidip fenerbahçeye başvursam deneme yapıpta alırlarmı...eğer öyleyse sabah akşam çalışmaya başlıcam yane ondan biraz acele..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
Sosyal ağlarda paylaş

88liyim 16 oluyo yaşım yane 16 nisanda 17 olucam...girme şansım yok mudur...off 1 cevap gelmiş offf...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

ok çok boşta kaldım bari kendimi spora veriym..neyse...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

5 yıl önce başlayıp 2 yıl devam etmiştim. Ancak senin yaşın geçmiş bu saatten sonra 100 metreci değil de belki maratoncu olabilirsin. Yine de bir git konuş derim.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

çok çelimsizimdir ama çelimsizimdir ama uçarcasına koşarım :)
yane gerçekten koşma konusunda iyiyimdir gaza geldim bi soruşturucam babama açiym bu konuyu bu gece...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

16 yaş 100 metre için geçmiş bir yaş degil
abimin arkadaşı lisede başlamıştı 11.3'tü sanırım en iyi dereceside

bir kaç kere zaman tutarak koş bence
gerçi pek ilgilenmezler senin tuttugun zamanla ama en azından senin bir bilgin olur kaç koştugunla ilgili

bu arada fenerbahçe atletizm için birilerini yetiştirmeye başladı mı ? eskiden yıldızları falan yoktuda
[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..

[Bu mesaj Popeye tarafından 11 Ocak 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 11 Ocak 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
ama antereaman filan yapman laızm, eğer bir seçme olupta katılcaksan
adam sana diycek koş bakalım
sen 50 metre gittin nefes nefese kaldın adam suratına dalga geçer gibi bakar

forgiver antrenman a ihtiyacım yok...yürümekten çok koşarak geçer ömrüm...ev den minibüs yoluna...bakkaldan eve..fırından eve..vs...uzun mesafe bunlar ha az deil :) ya hakkaten çok koşarım yane hızlıyımdır baya...ama bi deniyim arkadaşlarla...neyse bi zaman tutiym sonucu yazarım buraya....[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

walla bende koşmayı seviyorum ama geçen sene köyde bir deniyom dedim ne olcak bakalım diye 100 metreciler hesabı
bi başladım koşmaya tam sürat , biraz koştum 100 metre olmuştur diye durdum ama keşke durmasayadım :)
çok fena oluyor insan nefes nefese kaliyor bi 5 dakka kendime gelemdim[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

Ben atletizm yaptım kısa mesafe..50-100-200 sorusu olan varsa cevapliim.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

yok fizban koşup saniye tutmadım...daha doğrusu müsait bi zaman yoktu...ama tatilde bi umut denicem...gerçekten iyi koşucuyumdur...kolay kolay yorulmam ve durduğumdada öyle nefes nefese kalmam...ama bi 10 dakka sonra yıkılır kalabilirim :D neyse şu tatile bi girelim arada kaynatmıcam bu sefer harbi gidicem üstüne...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...