Warhero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Yurtdışına çıkıp cep telefonu, tablet ya da ebook okuyucu alıp geldiğimiz durumda hangi işlemleri yapmamız gerekli? Pasaporta kayıt edilir diye duydum ama nerde ve nasıl oluyor? Kayıt ettirmediğimizde ne olur, sadece sim kart mı takılamıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 burda hepsi yazıyor http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 yukarıdaki linkte şu sorunun cevabını göremedim sizin fikriniz var mı?: "Kişi son 60 gün içerisinde mesala Kazakistan'dan TR'ye giriş yaptı. Ama telefonu USA'den başka arkadaşı getirdi. USA'den gelen telefon, Kazakistan'dan gelen kişinin pasapostuna kayıt ettirebilir mi?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 ettirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 avrupadan getirip hacdan donenlere kayit ettiriyolar paso, sikinti olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Bir de illegal kısmı var olayın ki cihazın İMEİ numarasını değiştiriyorlar. Bir arkadaşım söyledi, yoksa ben hiç bilmiyorum böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar