pontipati Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 kahve limonatası nasıl yapılıyo oralet gibi toz mu kullanıyolar çogzel tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 muz nasıl oluyor muz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 WaNTeD said: hergün içersen ibne olursun diyolar. adaçayını bas limon koy başka bi esprisi yok olmuyor diyorum anlamıyor musun olmuyor! o tad olmuyo abi çok koymayı denedim az koymayı denedim yine o tadı vermedi lan acaba ince bellide mi yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 bok iç o zaman adama bak azarlıyo bi de tam tarifi vercekken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 ver tarifi bekliyorum bi adaçayı ısmarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 suyu kaynat sonra istersen altını kapat veya en küçük - kısık ocakta 5-6 dk demliceksin, 1 bardak için 3-4 yaprak adaçayı, istersen çok az kekik ve limon ekle. su kaynayana kadar atmıyosun bişey içine. püf nokta içine koyacağın miktarı tutturmak, sonra süzüp ince belli bardakta iç ggbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 he tabi demlerken hep kapalı olcak üstü ve büyük kap kullanmıcaksın söylemedim onu default oldugu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 aha sağol valla denicem ilk fırsatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Ihlamur seven varsa her sene topluyorum. 1 poset de size toplarim taze taze yapin icin sifir katki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 ohh izmir'in kokusu sinmiştir onlara. kargoyla yollada doya doya içime çekeyim. İZMİR'İN DAĞLARINDA ÇİÇEKLER AÇAR.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar