SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 aquila said: dogru dedin, cemaat olunca allah uygulamali anlatiyo direk. crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 muhammedin ilk başlarda cemaati var mıydı? o da cemaati olmadığı için yanlış anlatmış olmasın islamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 lan bayaa tehlike altındayız. sokakta bunlara denk gelsek kelleyi verecekler elimize demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 şaka lan korkmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 bu arada baştan söyleyeyim islam'ın öğretisine hayran falan değilim hatta karşıyım kendimce sebeplerden ama benim tartıştığım mesele "bilme" meselesi. onun altını çiziyim de islam doğru mu yanlış mı, iyi mi kötü mü, allah var mı yok mu gibi saçma ve çocukca sorularla uğraşmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 allah yok bu arada, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Lan şunu izlediğimde müslüman olsam dinden çıkmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 bir inanan olarak izlerken ben utandım zaten. başlığı ülke neden bu halde olarak değiştirsek yanlış olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 allah cc öyle istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Biyik said: bu arada baştan söyleyeyim islam'ın öğretisine hayran falan değilim hatta karşıyım kendimce sebeplerden ama benim tartıştığım mesele "bilme" meselesi. onun altını çiziyim de islam doğru mu yanlış mı, iyi mi kötü mü, allah var mı yok mu gibi saçma ve çocukca sorularla uğraşmayalım. Adam ben islami bunlardan iyi yasiyorum dememiski. Kamera karsisina gecip ateistleri söyle sallandirmak kesmek lazim diyen adami elestirmis, benim de elestirdigim bu. Sor bakalim kac tanesi hadisleri bilir, kuran'da ne yazildigini dogru duzgun bilir? Kibrisi sorsan harita da yerini gösterebilirmi mechul. Pratikte yasamak ve uygulamak ayri bisey, sadece pratikle musluman olunabilir belki. Ama sadece pratikte uygulayarak kitabin sana ne yapman gerektigini, neyi neden yaptigini, neden yapilmasi gerektigini bilemezsin. Kulaktan duyma bizimkilerin bilgisi, portable muslumanlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 kibrisi geç kıbleyi gösteremezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Korax said: Adam ben islami bunlardan iyi yasiyorum dememiski. Kamera karsisina gecip ateistleri söyle sallandirmak kesmek lazim diyen adami elestirmis, benim de elestirdigim bu. Sor bakalim kac tanesi hadisleri bilir, kuran'da ne yazildigini dogru duzgun bilir? Kibrisi sorsan harita da yerini gösterebilirmi mechul. Pratikte yasamak ve uygulamak ayri bisey, sadece pratikle musluman olunabilir belki. Ama sadece pratikte uygulayarak kitabin sana ne yapman gerektigini, neyi neden yaptigini, neden yapilmasi gerektigini bilemezsin. Kulaktan duyma bizimkilerin bilgisi, portable muslumanlik. http://galeri8.uludagsozluk.com/439/yanacaksin_521321.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 islam'a dair bilgilerin hepsini bilmiyor olabilir müslümanlar ona bir şey demiyorum ama şöyle düşünün araba kullanmaya dair yüzlerce sayfa teorik bilgi bilen biri mi yoksa hiçbir şey bilmemesine rağmen araba sürmeyi süre süre öğrenmiş biri mi "daha çok" araba kullanıyordur, araba kullanmayı biliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 kıbleyi göstermesine, hadis bilmesine gerek yok. inanmayanları kesmeyi öğrenmiş. o uzun vadede daha önemli bir "pratik". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 yüzlerce sayfa bilgi bilen biliyordur tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Aluriel said: Korax said: Adam ben islami bunlardan iyi yasiyorum dememiski. Kamera karsisina gecip ateistleri söyle sallandirmak kesmek lazim diyen adami elestirmis, benim de elestirdigim bu. Sor bakalim kac tanesi hadisleri bilir, kuran'da ne yazildigini dogru duzgun bilir? Kibrisi sorsan harita da yerini gösterebilirmi mechul. Pratikte yasamak ve uygulamak ayri bisey, sadece pratikle musluman olunabilir belki. Ama sadece pratikte uygulayarak kitabin sana ne yapman gerektigini, neyi neden yaptigini, neden yapilmasi gerektigini bilemezsin. Kulaktan duyma bizimkilerin bilgisi, portable muslumanlik. http://galeri8.uludagsozluk.com/439/yanacaksin_521321.jpg http://twentyfirstlegion.com/wp-content/uploads/sites/12/2014/04/Famous-characters-Troll-face-Troll-face-poker-269483.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 kible denmis http://api.ning.com/files/JvKlzLsjGw*-Bhw-t0txe5t2U3bCMYuEZ5UmkBnAeI3miLJZ4cOH-aS8iyBGFMAlqn204X6AR*yEQUx*EpV9UZX3mJkVNEyy/billionsofprayerswastedpic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Biyik said: islam'a dair bilgilerin hepsini bilmiyor olabilir müslümanlar ona bir şey demiyorum ama şöyle düşünün araba kullanmaya dair yüzlerce sayfa teorik bilgi bilen biri mi yoksa hiçbir şey bilmemesine rağmen araba sürmeyi süre süre öğrenmiş biri mi "daha çok" araba kullanıyordur, araba kullanmayı biliyordur. Islam'in nasil bi din oldugunu, kitabin, peygamberin, allah'in sana ne dedigini bilmeden surekli pratik yapsa ne olur yapmasa ne olur? Yani arabayi da kullanmak icin yuzlerce sayfa teorik bilgi bilmene gerek yok, pratikte istedigin kadar iyi sur ama trafik kurallarini bilmene gerek var degilmi? Netice olarak kitap sadece kisinin kendiyle alakali degil, cevresindeki insanlar ve olaylarla ilgili, sadece kisinin kendi inanciyla ve nekadar iyi pratik yaptigiyla ilgili degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Viktor said: kible denmis http://api.ning.com/files/JvKlzLsjGw*-Bhw-t0txe5t2U3bCMYuEZ5UmkBnAeI3miLJZ4cOH-aS8iyBGFMAlqn204X6AR*yEQUx*EpV9UZX3mJkVNEyy/billionsofprayerswastedpic.jpg evrene mesaj onlar cahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 WaNTeD said: yüzlerce sayfa bilgi bilen biliyordur tabii ki madem yüzlerce sayfa malumat bilenin araba kullanmayı bildiğini iddia ediyorsun o zaman oturttun bu kişiyi sürücü koltuğuna o süre süre araba kullanmayı öğrenmiş "az bilgili"den daha mı iyi sürer arabayı veya sürebilir mi ilk denemede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 islam pratiği ne lan nasıl oruç tutulur 101 falan mı? toplanıp cocuk orucu mu tutuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Korax said: Biyik said: islam'a dair bilgilerin hepsini bilmiyor olabilir müslümanlar ona bir şey demiyorum ama şöyle düşünün araba kullanmaya dair yüzlerce sayfa teorik bilgi bilen biri mi yoksa hiçbir şey bilmemesine rağmen araba sürmeyi süre süre öğrenmiş biri mi "daha çok" araba kullanıyordur, araba kullanmayı biliyordur. Islam'in nasil bi din oldugunu, kitabin, peygamberin, allah'in sana ne dedigini bilmeden surekli pratik yapsa ne olur yapmasa ne olur? Yani arabayi da kullanmak icin yuzlerce sayfa teorik bilgi bilmene gerek yok, ama trafik kurallarini bilmene gerek var degilmi? ben onlar yok demiyorum. iki uçtan örnek verdim anlaşılsın diye. ama müslüman olmadan müslümanlığı bilmek mümkün değildir diyorum. müslüman olarak, eylem yaparak bilinir. dışarıdan gözlemlediğin, okuduğu şeyler islam'la ilgili malumatlar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Viktor said: kible denmis http://api.ning.com/files/JvKlzLsjGw*-Bhw-t0txe5t2U3bCMYuEZ5UmkBnAeI3miLJZ4cOH-aS8iyBGFMAlqn204X6AR*yEQUx*EpV9UZX3mJkVNEyy/billionsofprayerswastedpic.jpg sdf ahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 arkadaşım, müslüman adam da zaten okuyup, öğrenip müslüman olmalı. ne demiş allah? oku. OKU dyemiş ya. allahın adıyla oku demiş. keko gelmiş yaşa diyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Biyik said: Korax said: Biyik said: islam'a dair bilgilerin hepsini bilmiyor olabilir müslümanlar ona bir şey demiyorum ama şöyle düşünün araba kullanmaya dair yüzlerce sayfa teorik bilgi bilen biri mi yoksa hiçbir şey bilmemesine rağmen araba sürmeyi süre süre öğrenmiş biri mi "daha çok" araba kullanıyordur, araba kullanmayı biliyordur. Islam'in nasil bi din oldugunu, kitabin, peygamberin, allah'in sana ne dedigini bilmeden surekli pratik yapsa ne olur yapmasa ne olur? Yani arabayi da kullanmak icin yuzlerce sayfa teorik bilgi bilmene gerek yok, ama trafik kurallarini bilmene gerek var degilmi? ben onlar yok demiyorum. iki uçtan örnek verdim anlaşılsın diye. ama müslüman olmadan müslümanlığı bilmek mümkün değildir diyorum. çünkü bu iş olarak, yaparak bilinir. dışarıdan gözlemlediğin, okuduğu şeyler islam'la ilgili malumatlar olur. Hemfikiriz ozaman, bu adamlar pratikte musluman, netekim inandigi kitabin, dolayisiyla allahin ona ne dediginden bi haber. Dunya uzerinde de eski latin dilleri falan disinda heralde anlamadigi baska bi dilden allaha dua eden tek millet biziz heralde buarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar