KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Ahhahahahahahahahahahahahah vallahi süper hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 KuddusiMavra said: Tavuk tavuk değil ponti. bilgin olsun. etli çiğ köfte artık yenmemeli. Her türlü hastalık riski en üst seviyede. tavuk işte en kötü martı falandır soya köftesi vs. diyolar da favori tavuk dönerciminki köfteye hiç benzemiyo arada deri bile çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 ben lahmacun yemiyorum uzun zamandır ya çok bozuldu pide mide idare* ediyor da lahmacunu çok bozdular mide silkiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 2000'lerin başında izmir batı dersanesi'nin altında bir tane tavuk dönerci vardı. ne iyiydi be, o aklıma geldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 DarKRideR said: hayatımda bir kere adana'yı lahmacunla sarıp yemiştim. Altın vuruş gibi bir şeydi. Anlatasım geldi niyeyse Almanyada yapıyorlar buna benzer şeyler. Lahmacunun içine döner falan kesip koyuyorlar lelele diye yiyorsun sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Kıroca dersem bana faşik diyen çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 yine vazgeçtim hep vazgeçiyom bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 böyle saçma birleştirmelerden aklıma gelen, ekmek kadayıfı üstüne kaymak, onun üstüne kazandibi. lezzet süper, kalori süper, şeker fln bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 DarKRideR said: hayatımda bir kere adana'yı lahmacunla sarıp yemiştim. Altın vuruş gibi bir şeydi. Anlatasım geldi niyeyse Abi ben sürekli öyle yapıyorum, efsane oluyor. Herkese tavsiye ederim.Közlenmiş biber domates, üstüne soğan falanda koyuyorsun. Off canım çekti.... Kıymalı pideye de döner koyup yemiştim ama çok tat alamadım ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 uplayıp durmayın lan şu topiği can çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Dworgian said: böyle saçma birleştirmelerden aklıma gelen, ekmek kadayıfı üstüne kaymak, onun üstüne kazandibi. lezzet süper, kalori süper, şeker fln bomba altına da 1.5 iskender, elma dilim patatesle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 aslında pide üstü parmak patates üstü iskender olabilir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar