-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Kurallar: 1) 5 farklı renkte 5 ev var. 2) Her evde 5 farklı ülkeden birer kişi oturuyor. 3) Bu evlerde yasayan kişiler farklı marka içki içiyor, farklı marka sigara içiyor ve farklı cins hayvan besliyor. 4) Sigara, içki ve hayvanların hiçbiri ayni cins değil. Verilen Bilgiler: 1) İngiliz kırmızı evde yasıyor. 2) İsveçli köpek besliyor. 3) Danimarkalı cay içiyor. 4) Beyaz evin solunda yeşil ev var. 5) Yeşil evin sahibi kahve içiyor. 6) Kus besleyen kişi "Pall Mall" marka sigara içiyor. 7) Sari evin sahibi "Dunhill" marka sigara içiyor. 8)Tam merkezdeki evde yasayan kişi sut içiyor. 9) Norveçli ilk evde oturuyor. 10) Kedi besleyen kişinin evinin yanındaki evde oturan kişi "Blend" marka sigara içiyor. 11) "Dunhill" marka sigara içen kişinin evinin yanındaki evde oturan kişi at besliyor. 12) "Blum Master" marka sigara içen kişi ayni zamanda bira içiyor. 13) Alman "Prince" marka sigara içiyor. 14) Mavi evin yanındaki evde oturan kişi Norveçli. 15) Su içen kişinin komşusu "Blend" marka sigara içiyor. Soru: BALIGI KIM BESLIYOR? p.s:bi forumda gördüm buraya yazıyım dedim.Çözemedim bende.[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! 6 TANE ATILIR MI BE OHAAAA FENERBAHÇE !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Alman?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 renk sarı mavi kırmızı yeşil beyaz uyruk norveç danmark ingiliz alman isveç hayvan kedi At kuş balık köpek içecek su çay süt kahve bira sıgara dunhill malboro palmall rotmans winfield sorulmuştu sanırım daha önce[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. [Bu mesaj Ra_d tarafından 13 Ocak 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 gazetde okumuştum yıllar önce, einstain hazırlamış yazıyodu, ama herhalde yazıştır :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bunu daha once yapmıstık burda ya[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Norveçli?[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 alala neymiş bu böle kafam karıştı :lol:[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 [spo1=öhöm]alman[/spo][signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 20dk da çözmüştük palinle beraber bunu geçen sefer. de ara sıra iyi gelir yapın yapın.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 evet ya, klişe bi soru bu yıllardır önce çözmüştüm..(3 yıl :)[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Da biri son cevabı yazsın bari[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 2 sene evvel Hürriyet'in bayram ekinde mi ne çıkmıştı bu soru... Uğraşıp çözmüştüm. Öyle çok zor bi soru değil sadece uğraştırıyo. Ortalama bir lise/üni öğrencisinin çözmesi lazım.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar