TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 amerikan espirisiymiş peh... cnbc-e freşırmı freyjırmı ne haltsa salak bir dizi var dizinin raklamı bile adamı uyuz ediyor öyle salak bir şey görmedim. [Bu mesaj TheSilver tarafından 06 June 2003 10:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: TheSilver, 06 June 2003 10:08 tarihinde demiş ki: amerikan espirisiymiş peh... cnbc-e freşırmı freyjırmı ne haltsa salak bir dizi var dizinin raklamı bile adamı uyuz ediyor öyle salak bir şey görmedim. [Bu mesaj TheSilver tarafından 06 June 2003 10:09 tarihinde değiştirilmiştir] frasier'ı ben de sevmiyorum, seinfeld ile alakası yok. o yüzden bilmeden sallamayınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 sainfeldide izledik cıne5 tede izldim cnbc-e dede ikisindede fena deyildi pakistanlı bölümü hoştu ama adamın lokantasına batırıyordu hatırlayan varsa ayrıntıya girmiyorum şimdi iki saat ben amerikan espirisi deyince aklıma şu geliyor adamın kafasına 3. kattan radyo düşmüş ama adam yaralanmamıl neden çünkü radyoda hafif müzik çalıyormuş pöh ıy yık böğğ yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: TheSilver, 06 June 2003 10:53 tarihinde demiş ki: sainfeldide izledik cıne5 tede izldim cnbc-e dede ikisindede fena deyildi pakistanlı bölümü hoştu ama adamın lokantasına batırıyordu hatırlayan varsa ayrıntıya girmiyorum şimdi iki saat ben amerikan espirisi deyince aklıma şu geliyor adamın kafasına 3. kattan radyo düşmüş ama adam yaralanmamıl neden çünkü radyoda hafif müzik çalıyormuş pöh ıy yık böğğ yani. ya oha saçmalamışın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 CNBC-e deki Dawson's bişi hariç bütün diziler süper. Fraizer (yanlış yazdım) bence gayet keyifli bir dizi ama biraz devam etmek lazım yani ilk izleyişte karakterleri tanımadığın için keyif vermiyor. Bu arada Friends e rakip olarak izleniyor Amerikada. Ama Friends'in üstüne tanımam o ayrı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Absolut, 06 June 2003 14:47 tarihinde demiş ki: CNBC-e deki Dawson's bişi hariç bütün diziler süper. Fraizer (yanlış yazdım) bence gayet keyifli bir dizi ama biraz devam etmek lazım yani ilk izleyişte karakterleri tanımadığın için keyif vermiyor. Bu arada Friends e rakip olarak izleniyor Amerikada. Ama Friends'in üstüne tanımam o ayrı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli friends üstüne seinfeld'i sayarım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 seinfeld süper bi dizi, espirileri anlayamayan arkadaşlara komik gelmeyebilir ama benimde ciddi ciddi kendimi tutamayıp güldüğüm tek dizidir. yine başlasa da izlesek. soup nazi falan yarıyordu beni. dehşet bi dizi. buffy + angel iğrenç ama zaman geçirmek için izlenir. yoksa konusu falan b-o-k başka bişey değil. fraiser falan filan fıstık diziler de bayık güldürmüyo artık pek. simpsons da sıçtı son sezonda, iğrenç oluverdi, efsane bitti nerdeyse. Kingpin + Oz harbi tv'deki en sağlam dizilerden şu anda. hayatta kaçırmam yani. Yerli diziler anlamadığım bir nedenle KIT bir espiri anlayışı ve zeka kavramı ile yapılıyorlar. salak yerine koyuyorlar herhalde milleti. biraz da haklılar gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ÇocukLar duymasIn baydI artIk her böLüm aynI bitsede kurtuLsak...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 aa Friends'i unuttuk iyi mi Friends 9. sezon bitti ve hala keyifle izliyorum, gerçi biraz sapıttı, herkes birbiriyle yattı nerdeyse 10. sezonun başlamısını bekliyorum şimdik, 18 bölüm + sinema filmi olarak çıkıcak, son sezon olucak[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xL- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Asmalı Konak.[hline] Önemli Olan Yolu Bilmek Değil. Yolda İlerlemektir.. xL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar