BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Potansiyel Uo'cu oldugundan herkesın aklına uo'daki blank recall rune Rune book vs seyler geliyor Topici acanın bahsettigi rune sistemi cok cok daha farklı.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Rune wardir bide Runemasterlar vardir Odinin fedaileridir runecarving den bolt suppressiondan pbt darknesstan direct damage alirlar *!sacmalar*[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 boş işler bunlar..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 inanma öle şeylere..[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ama Rune diye oyun vardıı!![signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 runeye a inanmam runebooksuz kalmam[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Ardeth, 21 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: ama Rune diye oyun vardıı!! ewt harika bi oyundu bence..böle hayvani olup adamları eziyoduk hayvani bir çekiçle:-p[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 rune insanın kendine yakışanı giymesidir *!koşarak uzaklaşır* said: fizban fi tarihinde demiş ki kendinize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Kal Ort Por[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Abi rune dediğin muskanın silaha, zırha falan yazılan versiyonu işte.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Rune Warriors stand by me![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Darestan, 21 Kasım 2004 00:53 tarihinde demiş ki: rune insanın kendine yakışanı giymesidir *!koşarak uzaklaşır* hahaha çok iyi ya her okuyşumda yarılıyom zaten penguenin ilk sayfasını :P[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Ardeth, 21 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: ama Rune diye oyun vardıı!! "jumanji" vardı bi de. hey gidi.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Hortlatmış olucam ama dayanamadım, mantıklı sorulan bir soruya insanı forumdan soğutacak seviyede saçma cevap verilmiş... Rune'lara genellikle Pagan'lar inanır. Türkiyede de bunlar mevcuttur. İstersen biraz araştırma yaparak bulabilirsin ama tavsiye etmem, başına iş açarsın..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 İnangığım tek rune "zod" runedur, ötesini tanımam.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 geçtiğimiz senelerde ölüm kapısını okuduktan sonraki bir süre böle sağa sola rün cizmiştim, hatta bi gece okula dönerken servisin camına baya komplike vede güzel bişi çizmiştim bi ara. ben rünü bitirdikten 2 sn sonra otobüs bozulmuştu çok şüphelenmiştim o zaman kendimden ben :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Yaf size tuhaf gelecek ama ben bu rune'lere inanıyorum. Sorunlu bi kişiliğim mi vardır nedir anlamadım gitti :D[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bende aramaya inanıyorum :-)[signature][hline]Namesiz The Holy Tamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 rune sağlam oyundur, güzeldir önerilir. bizim manyaklar lotr'nin arkasındaki elf alfabesini kıvırıp bükerek alfabe gibin bişey ürettiydiler. rünlerle haberleşiyorduk bir ara (orta okulda oluyor bu). arada sırada öyle bulur çıkarırız onu oynarız ederiz de öyle inanılacak bişey değildir rune. harftir, "a" harfine inandığım kadar inanabilirim bi rüne ben, daha ne yapayım? ha death gate alır götürür adamı rün manyağı yapar da, bende ortalığa rün çizdirecek kadar ağır bir etkisi olmamıştı serinin. tabi bunu ciltleri yayımlama arasını 5-6 aya kadar çıkaran dombili yayıncılara da bağlayabiliriz:) çıktığı gün alıp 3 gün sonra bitirip 5 ay bekleyince tüm büyüsü gidiyordu kitabın:D[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 gm scribe crafted rune book satiyom 20k[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ben senin ki gibi espriler yüzünden bir cevap bulamayan arkadaş için konuyu geri açmıştım ama görüyorum ki rune book esprisi yapmaktan yılmıyorsunuz...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 pagan değilim.. rune olayına da inanmam saçma bir şey o ne abi sen bir tanrıya tapmıyorsun ama tanrı yerine koyduğun fakat böyle olduğunu redederek putperestli,k yapıyorsun lol! kapitalizm çerçevesinde komunist takılmak gibi bir şey bu[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 valla druid'lere de saygı duymak lazım. sonuç ta doğa anaya inanlılıyor. Onlar gibi doğaya özen gösteren kim kaldı[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 şaman lar kaldı şaman düsturuyla yaşıyanlar bir de zaten şamalıkla druidlik paralel şeyler sadece çıktıkları kültürler ve bölgeler farklı[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ne yazdım ben? [Bu mesaj zaidral tarafından 13 Ocak 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar