Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rune'lere inanan varmı?

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

said:
Ardeth, 21 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
ama Rune diye oyun vardıı!!

ewt harika bi oyundu bence..böle hayvani olup adamları eziyoduk hayvani bir çekiçle:-p[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darestan, 21 Kasım 2004 00:53 tarihinde demiş ki:
rune insanın kendine yakışanı giymesidir
*!koşarak uzaklaşır*

hahaha
çok iyi ya her okuyşumda yarılıyom zaten penguenin ilk sayfasını :P[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Hortlatmış olucam ama dayanamadım, mantıklı sorulan bir soruya insanı forumdan soğutacak seviyede saçma cevap verilmiş...

Rune'lara genellikle Pagan'lar inanır. Türkiyede de bunlar mevcuttur. İstersen biraz araştırma yaparak bulabilirsin ama tavsiye etmem, başına iş açarsın..[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

geçtiğimiz senelerde ölüm kapısını okuduktan sonraki bir süre böle sağa sola rün cizmiştim, hatta bi gece okula dönerken servisin camına baya komplike vede güzel bişi çizmiştim bi ara.
ben rünü bitirdikten 2 sn sonra otobüs bozulmuştu çok şüphelenmiştim o zaman kendimden ben :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

rune sağlam oyundur, güzeldir önerilir.
bizim manyaklar lotr'nin arkasındaki elf alfabesini kıvırıp bükerek alfabe gibin bişey ürettiydiler. rünlerle haberleşiyorduk bir ara (orta okulda oluyor bu). arada sırada öyle bulur çıkarırız onu oynarız ederiz de öyle inanılacak bişey değildir rune. harftir, "a" harfine inandığım kadar inanabilirim bi rüne ben, daha ne yapayım?

ha death gate alır götürür adamı rün manyağı yapar da, bende ortalığa rün çizdirecek kadar ağır bir etkisi olmamıştı serinin. tabi bunu ciltleri yayımlama arasını 5-6 aya kadar çıkaran dombili yayıncılara da bağlayabiliriz:) çıktığı gün alıp 3 gün sonra bitirip 5 ay bekleyince tüm büyüsü gidiyordu kitabın:D[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

pagan değilim.. rune olayına da inanmam saçma bir şey
o ne abi sen bir tanrıya tapmıyorsun ama tanrı yerine koyduğun fakat böyle olduğunu redederek putperestli,k yapıyorsun lol!

kapitalizm çerçevesinde komunist takılmak gibi bir şey bu[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...