reyou Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 slmlar, ya küçükken hep satarlardı pazarlarda civciv falan ama nedense ben bi türlü besleyemiyodum ya, yada bi Allah`ın kulunu görmedim onu tavuk yada horoz yapabilen..en fazla 1 hafta dayanıyodu zavallı hayvanlar..tabi küçüğüm aklım almıyo fazla, ölünce falan ne olur diye.. bi keresinde abim civcivin ayagına basmıştı kırılmıştı en fazla o yaşadı..yürüyemeyen hayvan anca yedi içti 1 ay sonra falan oda mefta..böle yani[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ben bi kere yıkıyım dedim, küvete su doldurdum suya koydum yıkadım çıkardığımda ölmüşlerdi. Kendimi elmyra gibi hissetmiştim bi an..[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ben almıştım pazardan bi mor bi mavi 2 hafta yaşadı mor olan mavi olanda 3 hafta mor-> sabah kalktığımda ölü buldum mavi->biraz kustu sonra sağa sola yata yata öldü ikisindede çok ağlamıştım ufaktım daha ama şimdi almam öyle bir hayvan çünkü ölünce üzülüyorum :([signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 benim civciv resmen tavuk olmuştu =)[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 benimde çoğu kez tavuk olmuştu civcivlerim. iyice büyümeye başlayınca başkasına verdim tabiki. çiftlik gibi biryere. 5-6 olması lazım rekor :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 113) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Benimde civcivim tavuk oldu digeride öldü :([signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 biz kestik yedik. bende kırmızı mavi 4-5 civciv almıştım eskiden biri horaz oldu diğerleri tavuk kestik kestik yedik karşı komşu amca kesiveriyodu sağolsun.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 benim tanıdıklarımın ki tavuk olup, ardından da yemek olmuşlardı.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 kendi beslediğin hayvanı kesip yemek.. ben yapamam valla insan kötü olur ne duygusuz adamlarsınız :P[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ben 3 tane ciwciw almıştım küçükken.İkisi tawuk biri horoz olmuştu sonra bunlar kaynaştılar...yeni ciwciwler elde etmiştik[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 benim beslediğim ne kadar yaşadı bilmiyorum birkaç haftalık falandı herhalde... sonra sıcak bir yaz gününde ben odamda commodore 64'ümde sidd maier amcanın orjinal pirates'ini oynarken dalmışım öyle... balkon kapısı açık... yaratık da salondaydı... orası serin diye... salondan bir patırtı geldi... kalktım baktım salonun kapısından çıkmak üzere olan bir kedi bana bakıyor... yaratığın (civciv) bacakları ağzından sarkmış... ben şokta... kedi vınnnn... o gün bu gündür kedilerden nefret ederim... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ben size bişi daha anlatayım. ben o renkli civcivleri almadan bi civciv daha almıştım. hayvancık1 ay geçti hiç gelişme yok.gelişme yok derken tırnaklar gaga ve sadece kanatlarındaki tüyler büyüdü vucut aynı ilk gündeki gibi.hayvana baktıkca korkuyordum acayip bi yaratık olmuştu. küçük iskender gibi. sonu vahim.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 :D oda iyi evrim gecirmis hayvan..[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ben onları hep boyanmış sanırdım büyüdükçe yerine kendi tüy rengi olur diyodum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 9 civciv besledim ben hayatımda 6sı yaşadı ve horoz oldular 3 ü öldü.Hiç unutmam hatta 2kiz siyah civciv almıştım 2side ölcek die korktum nesquike yoğurt karıştırdım civcivlere verdim ve düzeldiler:D küçüklüğümdede az değildim öyle karışımlar yapardım.Sonra civcivlerdne biri öldü ama diğeri çok manyak şekilde siyah bir horoz oldu çok süper görünüyordu:) hiç siyah horoz gördünüzmü bilmiom çok pisikopat bişiydi[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 benimde horoz vardı paso saldırıyordu bahçede millete, büyüyünce evde bakılmıyor koku falan çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Evet Maligor hatta balkondan falan uçuyordu aşağı.Bu arada 3üncü kattaydık o zamanlar. Ps:Yarın senin economy sınavın yok mu?Ne yapıyorsun burda bakem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bizde 50 küsür vardı bi ara 7-8 tanesi ölmüştü e ne de olsa köylüyüz[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 off civciv mi uhuhu.civcivleri sıcak yerde tut demisti arkım bende calısma masamdaki lambanın altında tutaım dedim 2 saate kadar hepsi kızartma olmustu :([signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Siyah Horos gerçekten güzl oluyor :P[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Taurus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 12 tane büyüttük,horozları kestirmişler,tavuklara izin vermedik sonra tavuklardan 3 tanesini özellikle 3 kardeş sahip cıktık,sonra bi gün misafir gelince babannem benim tavugumu gizlice kesmiş o günkü olay evlat acısı gibi oturdu yüregime,birazda kücüktüm engel olamadım,babanneme acaip kızdım icimden,sonra sag kalan tavuklarımızla birlikte,babamin tayin oldugu adananın pozantı ilcesine gittik,orda tavuklara kümes yaptık baska bi cok tavuk horoz felan aldık,babannem bi hafta sonu geldi yanındada 2 tane amerikan ördegi yavrusu getirmisti bana acaip sevindim sarı sarı ufacık ördekler,neyse aradan bi süre gecti ördekler büyüdü,her hafta sonu güzel bi dere kenarına piknige giderdik yanımızda ankaradan gelen o 2 tavukla 2 ördekde olurdu,acaip eglenirlerdi salardık ördekleri dereye,tavukları cimenlige,cok sevinirlerdi.ördeklerin erkek olanı sonra acaip saldırgan oldu baya büyüktüde,bi kere postacının pantolununu yırttı kovaladı postacıyı,bi keresindede komşu kadın misafirlige gelmiş onu kovalamış :D .cocukluk gibisi yok yaw hepsini özlüyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Yaw ben de 5-6 yaşlarımdayken almıştım 2 tane civciv.Daha sonra birini oyuncak fotoğraf makinesi ile öldürmüştüm.Hemen anlatayım olayı:Civciv koltuğun yaslanma yerinin üzerinde duruodu yani duvar ile arasında 3-4 cm mesafe vardı.Ben de civciv in foto sunu çekmek istedim iice girdim hayvanın dibine sonra bastım düğmesine oyuncak foto makinasının,içinden yumruk gibi bişi çıktı tabi hayvan duvara yapışıp kaldı.Çok üzülmüştüm gerçi,ama küçüktüm o zamanlar... :( Not:Bu arada üst komşumuzun civciv leri resmen tavuk oldu hem de 1-2 tane de diil 8-9 tane vardı.Zaten sürekli çatıdan aşağıya atlıyolardı ama hiç bişi olmuodu hayvanlara...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 civcivleri bi kutuya koycan, o kutunun hemen üstünde se bi soft 40w ampul yakıcaksın...o ısıyla yaşıolar beslemene göre filan[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 iste bnm hatam da orda oldu 40w degilde calısma masamdaki lambanın altına koyunca zavallı civcivler... :([signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: mutos, 10 Ocak 2005 13:51 tarihinde demiş ki: iste bnm hatam da orda oldu 40w degilde calısma masamdaki lambanın altına koyunca zavallı civcivler... :( sen kendini zor beslion ciwciw senin neyine bea :D[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar