Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 cok fazlaymış lan ben hıc 100 gormedım evlıyım bıde paso camasır makınası calısıo. Bu ay bakayım. 50-60 arası gelıo bıze. utu camasır bulaşık paso calısır. 2 kışıyız pc yok, laptoplar var arka odanın ışığı butun gece acık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 RamsesII said: senko said: Norak said: buzdolabı niye 18 saat çalışıyor günde? kalan 6 saat napıyor? şuna ben de çok takıldım yalnız buzdolabı dediğin 7/24 çalışır Abi buzdolabı 7/24 çalışmıyor ki.Bazen duruyor.Cycle duty diye bir olayı var, kaç derecede tutması gerekiyorsa dolabı o seviyede tutuyor onun için uğraşıyor. Abi 18 saat sadece buzdolabı çalışıyor dedim, buzdolabı sadece 18 saat çalışıyor demedim. Buzdolabı tabii ki 7/24 açık. Bahsettiğim şey 24 saatin yalnızca 6 saatinde buzdolabı hariç elektrik tüketimim olduğuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Sabah elektrik idaresine gittim bu arada, arşivden evrakları çıkarttılar vs. 22 lira açma kapama bedeli almışlar şantiyeden normale geçtiği için. E yine fazla diyince de saat bozuk olabilir önümüzdeki ay bir daha yüksek gelirse saati söker yenisini takar kontrol ederiz; fark çıkarsa fazla aldığımızı geri öderiz dediler. Olan çilingire verdiğim 25 liraya olacak bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 bizim fiks 50 lira geliyor 3 aydır çok hoşuma gidiyo bu istikrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Suark said: cok fazlaymış lan ben hıc 100 gormedım evlıyım bıde paso camasır makınası calısıo. Bu ay bakayım. 50-60 arası gelıo bıze. utu camasır bulaşık paso calısır. 2 kışıyız pc yok, laptoplar var arka odanın ışığı butun gece acık Desktop pc, mikrodalga, ütü, çamaşır kurutma makinesi, fön makinesi, fırın, kettle, elektrik süpürgesi olay bunlarda bitiyor. PC harici şunların hepsi 1500W ve üzeri Bende en çok çalışan; Süpürge - mikrodalga - kettle - fırın Fix 90-95 geliyordu yeni zamla 110 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 min 130 ödüyorum ben her ay ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ben de en çok mini fırın çalışıyor o köklüyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ben yillardir 100 alti elektrik faturasi gormedim ayakta opuyor it herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Evde 4 klima var(18-12-9-9),kurutmali çamaşır makinesi, termosifon, fırın. Tüm odalarda ışıklar üçlü avize. Çamaşır Makinesi günde birkez mutlaka çalışıyo. Bana bu ay 135 geldi(normalde 200). Sizin faturada gariplik var. İki pc, ütü vs gibi küçük şeyleri hesaba kalmadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 bakalım bu ay ne olacak, ama 100 gormedım ben daha ya, acaba mahalle veya ilçeylemi alakalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 miyaw33 said: Evde 4 klima var(18-12-9-9),kurutmali çamaşır makinesi, termosifon, fırın. Tüm odalarda ışıklar üçlü avize. Çamaşır Makinesi günde birkez mutlaka çalışıyo. Bana bu ay 135 geldi(normalde 200). Sizin faturada gariplik var. İki pc, ütü vs gibi küçük şeyleri hesaba kalmadım bile abi yuksek gelenlerini de kacmasinlar diye dusuruyorlarmis..saka bir yana elektrik sirketleri de ozellesti 130 un ustu faturasi olanlara sirketini secme sansi tanidilar..belki sizinkiler ole bir anlasma yapmistir...yine eski sirket okuyor faturanizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Benim elektrik dağıtım sırketım ipragaz, net yuzde 9 ındırım verıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar