Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ya da chemical seni ısıtır.. :P[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ev planini çizsen sana daha iiy yardimci olabiliriz sanirim Ama 8-9 metrelik boruyla isi getirtme fikri, ncik.. Sakat Yapilamaz mi, yapilir, ama arkadaslarin da dedigi gibi bi adet soba alsan daha ucuza gelir. Bi de duvarlara yalitim malzemesi serersin cok istersen[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Gimli 3 yukardaki post :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ben "Olacak O Kadar" programında görmüştüm. Dışardaki çıplak tele kablo atıyosun eve çekiyosun.Somya denilen yaylı yatak demirini tavana monte ediyosun elektrik gelen kabloyu o yatağa kısa devre bağlıyosun. Nar gibi kızarınca mis gibi ısınır odan.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 abi o kesin bi yerden sora kopar ve adamı erimiş halde odasında bulurlar :D[signature][hline]Namesiz The Holy Tamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Borunun girişi alçak olsun, yükselen duman girmemiş olur haliyle[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Fistan, 13 Ocak 2005 21:01 tarihinde demiş ki: Ben "Olacak O Kadar" programında görmüştüm. Dışardaki çıplak tele kablo atıyosun eve çekiyosun.Somya denilen yaylı yatak demirini tavana monte ediyosun elektrik gelen kabloyu o yatağa kısa devre bağlıyosun. Nar gibi kızarınca mis gibi ısınır odan. elektrikli soba diyorlar. Bizim burdada bi ara çok yapıyorlardı sonunda trafo follofoş oldu bazi parçaları yanmış. eğer kış biraz daha uzun sürseydi trafodan da olacaktık. Sonra bekle o zaman için tek gelsin siteye yeni trafo yapsın olme eşeğim ölme[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 13 Ocak 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 edit yerine quote özür..... [Bu mesaj Endoret tarafından 13 Ocak 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar