Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beni ısıtma procesi.

Zopik

Öne çıkan mesajlar

Ev planini çizsen sana daha iiy yardimci olabiliriz sanirim

Ama 8-9 metrelik boruyla isi getirtme fikri, ncik.. Sakat
Yapilamaz mi, yapilir, ama arkadaslarin da dedigi gibi bi adet soba alsan daha ucuza gelir. Bi de duvarlara yalitim malzemesi serersin cok istersen[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

Ben "Olacak O Kadar" programında görmüştüm. Dışardaki çıplak tele kablo atıyosun eve çekiyosun.Somya denilen yaylı yatak demirini tavana monte ediyosun elektrik gelen kabloyu o yatağa kısa devre bağlıyosun. Nar gibi kızarınca mis gibi ısınır odan.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 13 Ocak 2005 21:01 tarihinde demiş ki:
Ben "Olacak O Kadar" programında görmüştüm. Dışardaki çıplak tele kablo atıyosun eve çekiyosun.Somya denilen yaylı yatak demirini tavana monte ediyosun elektrik gelen kabloyu o yatağa kısa devre bağlıyosun. Nar gibi kızarınca mis gibi ısınır odan.

elektrikli soba diyorlar. Bizim burdada bi ara çok yapıyorlardı sonunda trafo follofoş oldu bazi parçaları yanmış. eğer kış biraz daha uzun sürseydi trafodan da olacaktık. Sonra bekle o zaman için tek gelsin siteye yeni trafo yapsın olme eşeğim ölme[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.

[Bu mesaj Endoret tarafından 13 Ocak 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...