Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anne arabasi tavsiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni yil gelmeden anneme bi araba almayi dusunuyoruz.

2004 model benzinli 1.2 corsa , 1.25 fiesta ve vw polo 1.0 arasinda biseyler dusunuyoruz. yeni clioda fena degil.
fiyat araligi ayni gibi.
gorusleriniz neler hangisini secmeliyiz . baska arabada tavsiye edebilirsiniz bu fiyat araliginda bu kalibrede.
Mesaj tarihi:
dayım daha dün 40000₺ye fabia almış 0. 1.2lt benzinli olan. kampanya falan varmış.
0 araba olsun deniyorsa alınabilir. gerçi kasa değiştirecek ondan kampanyalı heralde.
Mesaj tarihi:
avrupaya gore ucuk fiyatlar ama vergi cok o yuzden dahada indirebileceklerini sanmiyorum.

eger bilgisi olan varsa dahada indirime girebilirse bekleriz biraz ama bundanda asagi olurmu bilmiyorum
Mesaj tarihi:
Polo 1.2 TSI. Ben aldım yeni, 43 küsüre. 1.0 poloya falan hiç bakmayın gitmez o araba. DSG'li alırsanız tam anne arabası olur, onun da fiyatı 49bin.

Bu arada araba fiyatları artacak, düşmeyecek. Vergileri kurcalıyorlar yine.
Mesaj tarihi:
Kasım sonu Aralık başında indirimler başlar. Eldeki stokları eritmek ve yılsonu bilançosunu düzeltmek için güzel kampanyalar oluyor. Acele yoksa 1 ay daha bekleyin derim. Hem sürüş denemesi falan yapmış olur anne, beğendiğini alır.
Mesaj tarihi:
la haftada bir pazara gitmek icin suvmu alalim sdahd.

valla otomatik corsa alacaklar galiba tanidik indirimi full optional falan base fiyatina. surmusler begenmisler
Mesaj tarihi:
Abi dün komşumun 2014 Dizel Corsa'sını kullandım. tam bir anne arabası. tavsiye ederim.

sarfiyat değerlerini falan bilmiyorum yalnız.

konforu ve sürüş keyfi çok iyiydi. geri viteste taktım şak diye kamera açıldı ekranda, HB arabada kamera ne alaka diye düşünürken tam kadınlara göre dedim içimden.
Mesaj tarihi:
Odeon said:

la haftada bir pazara gitmek icin suvmu alalim sdahd.

valla otomatik corsa alacaklar galiba tanidik indirimi full optional falan base fiyatina. surmusler begenmisler

corsa iyimiş hakkaten bence doğru seçim olur.
  • Yeni Oluştur...