Pluton Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Daha önceden ayrı bir vds'de Zimbra kurup kullanıyordum. Ancak aldığım saldırılardan dolayı Cloudflare'a geçtim ve arkadaki ip'nin tek bulunabileceği yer Email servisiymiş sanırım. MX'leri yönlendirip rahatça kullanabileceğim bir email servisi biliyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 iRedMail kullandim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Amazon SES http://aws.amazon.com/ses/ the fucking best. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 amazonun mail serverlarından çok fazla spam gönderildi diye ip blocklarının alayını kara listeye almışlar oradan atılan mailler direk spame düşüyo diye bi söylenti vardı ne derece doğru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 elastic ip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 IP'yi Cloudflare'a aldım ama bu mailserverlar orjinal webserver ipsini ekleyip öyle gönderiyorlar oda IP'yi gösteriyor. Mecburen başka bir yerden vds alıp mail server kurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 mail server a baska bir ip atayamiyormusun yaw? en ucuz hostinglerde bile oluyo sanirim ole bisi. ben bi benim ayarlara bakiyim bakiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 reyou said: mail server a baska bir ip atayamiyormusun yaw? en ucuz hostinglerde bile oluyo sanirim ole bisi. ben bi benim ayarlara bakiyim bakiyim :) Atıyorsun atamasınada. bu dangalaklar kafasına göre smtp yoluyla hangi websitesinden mail gönderildi ise onun ipsini header'a ekleyip öyle gönderiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Webmail nerden gonderirse onun ipyi yazar hep oyledir mailsistemi Yani herturlu ip adresin gozukecektir yada IPv6 kullanip birazdaha rahatlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 2 said: Webmail nerden gonderirse onun ipyi yazar hep oyledir mailsistemi Yani herturlu ip adresin gozukecektir yada IPv6 kullanip birazdaha rahatlayabilirsin postfix'de header checks diye bir olay var bakalım yaptım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar