Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana Bahane Bulun

Gilean

Öne çıkan mesajlar

Oyunu ilk günden başlayıp 1 yılı aşkın oynadıktan sonra bıraktım..oyuna dönmem için bi neden var mı?yeni bişiler oldu mu?[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de 5-6 ay önce bırakmıstım..Fakat feci özledim ortamı bugün de dayanamadım swg-jtl siparisi verdim zaten..Artık EQ2-WOW-SWG ücgeninde bi o tarafa bi bu tarafa:)[signature][hline]Vislyn,The Shadowknight of ALATURQUA(EQ2)
Regan of FRF(SWG-Retired)

a.k.a. Archangel

[Bu mesaj Regan tarafından 10 Ocak 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Regan, 10 Ocak 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
Ben de 5-6 ay önce bırakmıstım..Fakat feci özledim ortamı bugün de dayanamadım swg-jtl siparisi verdim zaten..Artık EQ2-WOW-SWG ücgeninde bi o tarafa bi bu tarafa:)

Regan? güzeller güzeli geri mi dönüyor? :) Balik duymasin o da döner valla..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 10 Ocak 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Oyunu ilk günden başlayıp 1 yılı aşkın oynadıktan sonra bıraktım..oyuna dönmem için bi neden var mı?yeni bişiler oldu mu?

sne geri dondu
onu kesmenin verdigi haz baskadir abi[signature][hline] Mystry aka mördak
rd
24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız.
Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir.
Sosyal ağlarda paylaş

banada bi bahane lazim ya..

oynayacak oyunum yok cok para harcamak ta istemiyorum wow a baslarım diyorum da onunda ne zaman cıkacagı belli degil..

oyuncu sayısı ne alemde simdi diyelim oyunu aldım bh oldum :) her an bi jedi mission bulabilir miyim?coronet ne alemde hala bi doctorun arkasinda 10-15 kisi var mi?hala coronet e gidince spaceport tan cıkınca bilgisayar kasılıyo mu?jtl cıktı uzayda ne gibi bi action durumu var?eskiden oldugu gibi istedigin bi item i bulabiliyo musun dakikasinda dukkanlara yeni silahlar armor geliyo mu yoksa oyuncu azlıgından bi armor/silah bulmak iskence mi oluyo?

not:eclipse icin sordum..
Sosyal ağlarda paylaş

Regan benim abi!!! dönuyosa benim sözü wardı zatn yüsükleri aldım herşeim hazırdı elimdekaldı böhühüh eheheh :)[signature][hline]SWG: <> Eclipse
-------------------------------------
EQ2: <> Runnyeye

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

Sosyal ağlarda paylaş

regan dönseydi bana sözü vardı. sen ben gelene kadar idare et e-ih ciğim.başkasına bakmasın , ona bakanada sen gereken dersi verirsin :D[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
Tunch geçen gün babasına demişki:
Hiç para seçmem. Ne olsa yerim

[b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Sosyal ağlarda paylaş

E yeni ben geldim!!! Ortam hala kalabalık, oyuna kasmadan zevkini çıkararak oynadğında diğer oyunlardan çok daha zevkli oluyor.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

sufi de bişi desin de bi ona göre:)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

deren'cim, kısa ve öz olarak durum şu ki: seni oyundan soğutan ne varsa hepsi hala var. daha doğrusu ne eksikse, hala eksik...

bunlar sadece seni değil, beni de başkalarını da soğutan şeyler. ama bunlara rağmen ben hala oyundayım, benim gibi birçokları da oyunda. nedeni de oyuna bağlayan başka sebeplerimizin olması.

yani sonuç olarak, oyundan zevk almanı sağlayacak başka sebepler oluşmazsa yine birkaç günlük bi ziyaret yaparsın ve sonra oyuna girmek istemez hale gelirsin.

sen yine de bi dolaş. hiç bişey olmasa da yüzünü görmüş oluruz :)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum accountu hiç kapamadım zaten..para girio ama ne bilim sw aşkım yüzünden yüreğim el vermio kapamaya..kaç ayrdır boşu boşuna açık[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

eh gayet iyi anlıyorum. pa ayakta olmasaydı benim durumum da seninki gibi olurdu büyük ihtimalle şu an. craft mraft bi yere kadar idare ederdi ancak...

madem hesabın açık, gez dolaş arada. yani döndüm deyip de ille fulltime oynaman mı lazım?:) gir ara sıra, sağa sola bakın, ona buna tell at. ne bileyim işte...[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Sosyal ağlarda paylaş

abi eski türk imperialler oyuna dönmesse oyundaki balance dengesi tamamen bitecek

i sense great disturbance in the force harbiden oldu...

bütün kaliteli djk lar light side a geçti yanlarındaki elemanlarla beraber. nrn 200 kişilik 1 rebel pa sı oldu. 15 jedi knightları 30 tane yetişen padawanları var. Gun lok apoc yonas gibi diger rebel pa larındaki jk larla beraber force user oalrak ezici üstünlüge sahip jk lar..

Dark jedi knight olaraktan 2000+ pvp ratingi olan derth ve o'nizahm var...
Diger 1800+ ratingli djk ların cou ebay yada n00bi
geri kalan djk lar ortalama 1500 rating.. Tiberonla oynarken 3 e 1 alıyordum bunları..

Eski imperial türkler dönmeli[signature][hline] Mystry aka mördak
rd
24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız.
Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...