totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Yanlış hatırlamıyorsam 175$ vermiştim oyunu alırken ve 250TL karşılığı satmaya karar verdim. İlgilenenlere duyurulur... Founders pack'in içeriği: Exclusive Title: "Trailblazer" (+3 to all stats) Exclusive Glass Phoenix Glider Exclusive Founder’s Cloak (+3 to all stats and customizable) Exclusive Desert Assassin Plate Costume Reagents to put your own crest in-game 6 Daru Chests with a chance to get a mount! 10 Pet Healing Potions 10 Evenstones 10 Hereafter Stones 11,250 in-game Credits ($75 value) 11.205 kaldı. 90-Day Patron Status ($45 value) Includes Patron’s Labor Regeneration Patron’s Experience Bonus Ability to Own Land Loyalty Rewards iki tane karakter var biri dahuta westte diğeri de melisara eastte ikisi de 20 level civarı ayrıca rift'te kullanabileceğiniz 450 coins var. Defiance'yi de ücretle satın almıştım sanırım onda da oldschool diye bir sisteme dahil acc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 alacak olan varsa bir güzellik yaparım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 totemic said: alacak olan varsa bir güzellik yaparım.. kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 150-TL oldu kaçırmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 sorması ayıp niye satıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 oynamıyorum alphada hevesimi aldım zaten boşuna durmasın biri değerlendirsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar