Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi | Partizan - Beşiktaş | 23 Ekim Perşembe - 22.05

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

sidik yarıştıracak bir durum yok linkler ortada.

şükrü sordu cevap verdim.

Federasyonun örneğinde tehlikeli bişey de yok.

sipidy gonzalez tarık'a 5.5m verene kadar bizim Muhteşem sol ayak gibi 1m a 2 tane adam bulsaydınız.

deal with it

Mesaj tarihi:
Ligde oynayamayan değil, oynatılmayan olmasın ?

Vizyonsuz hocanız demedi mi Cl bize göre değil, bizim hedefimiz değil, bizim amacımız lig.

kralınız demedi mi başakşehir maçı (!) daha önemli diye.

İstese ona göre kadro rahat rahat kurar, olcan'ı oynatabilirdi, ligde yedeklere bile almadığı telles ile başlamak yerine elindeki oyuncuya güvenebilirdi. Ama Veysel'i cok önemli Başakşehir maçına saklıyor işte adam.
Mesaj tarihi:
Of neyin linki ya. Şimdi böyle yazınca diğer BJK taraftarlarıda kötü bir şey söylüyoruz sanıp alıntı falan yapıyorlar. Kötü bir şey demiyoruz da bu şekilde durduk yere kıyasını yapman yanlış.

En son 5 sene önce CL ye giderek M.Uni, CSKA, Wolfsburg grubunda sonuncu olarak veda etmiş. 5 sene sonra UEFA'da partizana 4 atarak mı sidik yarıştıracak seviyeye gelmiş oluyorsun.

Kimse gs şuan süper über falan demiyor zaten. Sen durduk yere kıyaslamaya girdin. İsterse grupta sıfır çeksin. En son karşılaştıracağın takım GS.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

wolfsburg 4. torbadan gelen Bundesliga şampiyonuydu ayrıca.

adını zor okudğumuz clujlara ludagoretslere benzemiyordu o sene lel

Adını zor okudun takımlardan biri de; malesef 100 yıllık takımlarımızın tarihi boyunca sadece 1 defa gördüğü UEFA Final maçını gördü. Öyle 20 yıl önce falan da değil. 2009(Braga)

http://i.hizliresim.com/q2aoWd.jpg
Mesaj tarihi:
bence bugunkü takımları değerlendirmek yerine 10-15 yıl önceye bakmalıyız millet olarak bunu seviyoruz zaten.

hala 100 yıl öncesinin ıslak rüyaları ile yaşyan %50 lik bir kısım oldugu için, anormal gelmiyor pek
Mesaj tarihi:
hadi onlar bir maç kazandilar diye kiyasliyo siz niye cevap veriyorsunuz

hazir karsilastirilmisi var kayayım sag altköseden kontrol edin

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2015/clubs/club=50157/index.html

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2015/clubs/club=50067/index.html

alfabetik sira
Mesaj tarihi:
karaktersiz said:

abi galatasarayla besiktasin avrupa basarısını mı kıyasliyorsunuz

bişeyi kıyaslama niyeti yoktu kimsenin.
Beşiktaş'ın az yabancı ile başarılı olması federasyon için kötü örnek dendi.

Şükrü de elenirken kaç yabancınız vardı diye sordu, avrupada cok yabancı oynattığımızı düşünerek.

Maç kadrolarını koydum 2 Arsenal maçı. 1 maça 3 yabancı 1 maça 4 yabancı cıkmısız CL playoff. 1 gol yemişiz.

Gs 7 yabancı cıkmıs 4 yemiş. Onu söyledim, yabancı kuralını bahane etmek değil olay diye.

Tabi birden üyefacup.jpg'ye kadar getirdi olayı gs taraftarı, cunku eleştirmeyi kaldıramayan yapıları holy şit
Mesaj tarihi:
hayir, tam tersi az yabanciniz oldugunu bilerek sordum, senin dedigin sey uzerine, zaten sikinti da az yabanci olmasi mevcut konumuzda. yerliyle de oluyo diyosunuz cunku, e olmamis iste dedim ben de. ha duzgun kadro kurmayan adamla/kluple yerlisiyle de yabancisiyla da olmuyo, ona zaten itiraz eden yok ki, pzero gibi cevaplar vermeye basladin.
Mesaj tarihi:
sen soyleneni anlamiyosun ki, gs taraftari elestiriyi kabul etmiyo diyebilesin. konu gs'nin kadrosu da degil, bjk'nin kadrosu da degil, turk futbolunun/futbolcusunun/yonetiminin dandikligi. besiktasin bir basarisizligindan sonra gittigi ligde, relatif basari yakalamasiyla degisicek seyler degil bunlar. yani, klasik oo feneri yendik ock iyiyiz iluzyonundan farki yok, halbuki bok gibiyiz.
Mesaj tarihi:
Ya tabiki olmadı oyuncular daha 90-91 doğumlu cogu ilk CL maçına cıktı, yerli var yerli var. 2 tane tecrübeli adam olsa biz elerdik de Arsenal'i

Ama su yerli planlaması başarılı Beşiktaş'ın ve yönetim sacmalamazsa da başarı getirebilecek bir ''Takım'' kurdular cünkü, sadece olay 11 adamı koymak değil. Videolardan görüyoruz takımdaki dostluğu arkadaslığı o yüzden de 2 Arsenal maçında memnundu taraftar, direkleri dövdük,cizgiden döndük, ahlar vahlar derken 0-0 1-0 bitti maçlar.

Somut başarı var mı yok, ama gelinen konum bir kadro yapılanması,planlaması başarısıdır dedim.

Vay efendim olay nerelere geldi. En başında yerliler ile olabileceğini söyledim, savundum, bişey olduğunu iddia etmedim zaten, olabilir dedim.

Sonra başlık troll dolunca biz de trolle troll olmasını iyi biliriz.
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

BJK nin şu şekilde fedasyona kötü etkisi olabilir.

Şimdi bu başarıları örnek gösterip "işte bakın yerli futbolcu ile başarı geliyor" diyerek daha çok sıçmasın yabancı sınırına.

applev0dka said:

geliyor zaten, 5 yabancıyı kullanmıyoruz bile 4 yabancı falan ile oynuyoruz bazen.

stormeagle said:

Başarı anlayışı göreceli kavram tabi

applev0dka said:

ortada daha bir başarı yok. ama takımın iyi yolda olduğu ve böyle devam ederse geleceği de açık.

bu takımın stadı yok, her maçı deplasmanda oynuyor, ve açık ara ligin en iyi topunu oynuyor.

Bu bir kadro kurma,yönetme,oynatma başarısıdır. Sadece kupa değil olay

ben ne GS-BJK karşılaştırmasına girdim.

Ne Beşiktaş'ı çok abarttım. Sadece başarılı olabilecek bir takım kuruldu dedim.

Bu da bir başarıdır, KADRO PLANLAMASI,TAKIM KURMA,TAKIM OLMA başarısıdır, teknik ekip,yönetim başarısıdır.

Sadece sampiyonluk kupa başarısı değil yani, başarılı hamleler yapıldı işte.
Yerliler ile de olcagı görüldü, türk futbolunun TEK SORUNU 'yabancı sınırı' değil yain, bak olmadan da oluyormus demeye calıstım.

Şimdi yeterince açık ve anlaşılır oldu mu ?
Mesaj tarihi:
guvenemezsin abi bi sezon takim kurdun diye, seneye 2si gider, 1i sakatlanir, 1i formdan duser, ee noldu, elinde yerine koyucak adamlari bulucak genis bi havuzun da yok, penis gibi kaliyosun iste ondan sonra.
Mesaj tarihi:
besiktas su an ligin en iyi oynayan takımı maça çiktigi anda kazanmayı istedigini belli ediyor
sivas macindada ne olursa olsun maçi alirim bilincinde
bilic gidebilir ama delikanlı oldugu için kalir büyk ihtimalle
  • Yeni Oluştur...