Rerore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 boğaz kısmını 2-3 günde bir traş ediyorum nasıl olsa gözükmüyor kim bilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Flassh said: sakallarım sert mi değğil mi bilmiyorum da bir yerime kesmeden traş olamıyorum zira berberde traş olsam bile kesiliyor :( yüxüm yanıyovs. Geçen gün şundan aldım. http://4.bp.blogspot.com/-Ie6lIKmYq44/UEqNsQ7SguI/AAAAAAAAAjE/J8cweXSvTww/s640/Merkur+11c+(after)1.JPG Şu ana kadar denemediğim traş bıçağı yoktu. Hepsinde kesik ve aşırı tahriş yaşıyordum. Abi şu ve arkonun yuvarlak kutudaki sabununu kullanarak traş oldum, böyle güzel bi traş yok ya. Sıfır kesik. Tahriş desen zerre tahriş olmadı yüzüm. Jilet de permasharp diye bi markaydı. Mükemmel kesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 işte deriyle birlikte aldığı için tahiş etcek bir şey bırakmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 O ne? duvardan boya kazirim ben bununla. Tirtillara bak sakalin yarisi altindan gecen o tirtillarin. Bazi hatunlar sevismeden once tras oldurtturuyor zorla. Kravat da takasim geliyor... Baraj acilisina katiliyoruz sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Abi öyle düşündüğünüz gibi diil lan. Ben de tırsa tırsa vurdum önce sakala da, cidden en iyi traş bıçağından daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 aldığın jilet in o partisi kaliteli çıkmıştır nerden aldıysan topla hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 mach 3456 ların özelliği zaten paslanmaz çeliğe yakın alaşımda olması ve hassas işlenmesi yoksa uzay teknolojisi kullanmıyorlar aynı markanın http://www.moderntedarik.com/image/urun/2012/11/22/Resim_1353573163.jpg şu mesela 2 günde paslanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 benim bıyıklar inanılmaz derecede sert. her traştan sonra kıpkırmızı mcırık gibi dudaklarla geziyordum bir gün boyunca. geçen sene şu ikiliye geçtim sorun morun kalmadı. bıçak o kadar iyi ki ne mallık yaparsam yapayım kesmiyor suratımı. pıçak http://news.pg.com/sites/pg.newshq.businesswire.com/files/image/image/Gillette_Fusion_Phenom.jpg köpük http://c1.soap.com/images/products/p/ape/ape-027_1z.jpg niveanın da köpüklerini sevmiyorum ama traş jelleri güzel yumuşatıyor. hem de daha az sarfiyat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Krema soslu kuru fasulye gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 trathias said: askere git. orda öğretiyolar adama. her sabah tahriş olmuş derine soğuk su vurup köpükleyip bi güzel traş oluyosun hem de en fazla 2 dakika süren var. ilk hafta cildin depresyona giriyo sonra o da alışıyor. askerde sakal traşı nie zorunluki sakallı asker olamaz mı.Artık bu şeyleri bırakmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 AHAHAHHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 askere traş makinasıyla gidiyor millet artık cildiniz hassassa ne uğraşıyonuz heryerinizi kanatıyonuz bıçakla, pilli bir makine al ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar