swod Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 gece gece cok kotu oldum. arkadaslar suna buradan da bir el atalim. koskoca forumuz surada! http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/225332/odev-yapabilmek-icin-odayi-aydinlatacak-bir-lamba-isteyen-kiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 su yorum da bunun ozeti olsun. "kimi yokluk içinde hayata 4 elle sarılmaya çalışır, kimi de varlık içinde olsa bile motivasyonum yok diyerek intihar eder." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 MasterHapLo said: nasil ulastiracaz parayi ben kendi capımda yardim etmek isterim. ben de eksiden onu takip ediyorum ama henuz bir sey yok. bursa belediyesi ve de valiligine mail attim ben oncelikle. kamuya acik bir hesap numarasi istedim. bakalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 swod said: su yorum da bunun ozeti olsun. "kimi yokluk içinde hayata 4 elle sarılmaya çalışır, kimi de varlık içinde olsa bile motivasyonum yok diyerek intihar eder." yokluk içinde hayata sarılanı neden intihar eden biri üzerinden olumluyoruz ve bu beğenilecek bir görüş müdür? sana ne yahu isteyen yaşamayı seçer bunun için savaş verir, isteyen ölmeyi seçer, kimseye dert olmadan çeker gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Biyik said: swod said: su yorum da bunun ozeti olsun. "kimi yokluk içinde hayata 4 elle sarılmaya çalışır, kimi de varlık içinde olsa bile motivasyonum yok diyerek intihar eder." yokluk içinde hayata sarılanı neden intihar eden biri üzerinden olumluyoruz ve bu beğenilecek bir görüş müdür? sana ne yahu isteyen yaşamayı seçer bunun için savaş verir, isteyen ölmeyi seçer, kimseye dert olmadan çeker gider. bilemiyorum altan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Remus said: http://www.diken.com.tr/turkiyede-en-zengin-yuzde-10-milli-servetin-yuzde-78ini-elinde-tutuyor/ Türkiye’de en zengin yüzde 10, ‘milli servet’in yüzde 78’ini elinde tutuyor http://forum.paticik.com/read.php?98,7707618,page=44#msg-7793145 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 swod said: su yorum da bunun ozeti olsun. "kimi yokluk içinde hayata 4 elle sarılmaya çalışır, kimi de varlık içinde olsa bile motivasyonum yok diyerek intihar eder." önceklikle karşılaştırmaya çalıştığın tamamen farklı iki şeyin ta dibine tüküreyim. ulan tek ortak noktaları doğmak. başından sonuna kadar iki ayrı hayat yaşamış iki ayrı insan onlar. adam yokluk içinde doğmamış, yokluk nedir görmemiş, bilmiyor belki. o yüzden başka dertleri var. diğerinin de elektriği yok, aç çoğu zaman, ders çalışmak istiyor ailesi gibi olmamak için. ha onun da hiç bir zaman o adamın sahip olduğu dertleri olmayacak. senin dediğin şey gibi oluyor; fakirin halinden anlamaya çalışanlar rixos'ta iftar yapıyorlar ya hah aynı. benzer saçma empatiyi yapıyorsun. aslında o kadar uç örneğe bile gerek yok zira gerçekten anlayamazlar, çünkü fakir akşam yemek yiyebilecek mi diye düşünür, diğerleri topun patlamasını beklerler. zeytin de yesen bilirsin boğazından bir şeylerin geçeceğini. işin aslı kendi yaşamadığın acıyı derdi bilemezsin. dünya üzerinde öyle bir empati yok. o yüzden elmayla armutu toplama e mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tertip34 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 harbi çok sacma benzetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 haber yapicaklarina, bi fener alip goturselermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Cabukvpnden alinan her paketi bu kiza yardim icin adiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 fakirlerin intihar etmemesi çok salakca zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 2 said: Cabukvpnden alinan her paketi bu kiza yardim icin adiyorumnasıl bi yaratıksın oğlum sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 editor mala bagladi iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 2 said: Cabukvpnden alinan her paketi bu kiza yardim icin adiyorum asdfghgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 swod said: . Güniz senin VPNyi niye karıştırıyon ki herşeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Adres ve banka hesap numarası bulan pm atsın arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 sesli dinleyemedim de ev filan yeni yapılıyor gözüküyor görüntülerden, o konuda sanırım ihtiyaçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Rerore said: sesli dinleyemedim de ev filan yeni yapılıyor gözüküyor görüntülerden, o konuda sanırım ihtiyaçları dinle abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ulan ne adamlarmissiniz! tipin biri elinde sigara, sarap ile intihar etti diye sayfalarca konustunuz. yazik ulan yazik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 dimi ya. adam sadece hayatına son vermiş neyini konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 riza_calimbay said: 2 said: Cabukvpnden alinan her paketi bu kiza yardim icin adiyorumnasıl bi yaratıksın oğlum sen? kafanı senin. bokunu cıkardın şu forumda salak reklamlarınla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 300 tane kızla sevişmiş biriyle ne cüretle böyle konuşuyorsun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Dworgian said: dimi ya. adam sadece hayatına son vermiş neyini konuşuyoruz. giden gitmis nesini konusuyorsunuz daha iyi seyler uzerinde dusunmek, calismak varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 dur tam yerinde cevap gelio. "sana ne?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Dworgian said: dur tam yerinde cevap gelio. "sana ne?" devam et sen bu kafayla. benden sana ne o halde? ben de boyle dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar