viktormarkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Karakteri Goon' a aldırmam gerekiyor arkadaşlar. Sponsor olabilecek biri var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 scam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viktormarkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Sensin scam. Alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 500 gayme de istediler mi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 yok sen deil goon ve para ise mesela, scamdir. goonun kendisi scam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 aksam konusalim oyun icinden. normalde belli bi ucret gerekiyor bu is icin tabiki ama sen patiden oldugun icin onun bi caresine bakariz. sen goturecegin gemileri contractlarsin fuel parasiyla birlikte. gerisini ayarlariz asdfddsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Aluriel said: aksam konusalim oyun icinden. normalde belli bi ucret gerekiyor bu is icin tabiki ama sen patiden oldugun icin onun bi caresine bakariz. sen goturecegin gemileri contractlarsin fuel parasiyla birlikte. gerisini ayarlariz asdfddsdf asdafgh bişey koktu burası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 aha referansım da geldi, güven sorunu falan varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 her türlü arkasındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Aluriel said: aha referansım da geldi, güven sorunu falan varsa BL aktif mi hala bro, arada gaza geliyorum gelesim geldi oyuna tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Bende düzenli olarak haftada bir yavastan döneyim diyorum. Olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 onur BL hala aktif de şu expansion gelir gelmez PL BL gibi alyansların işi biticek.. ya da artık gate lerden atlaya atlaya baskına gidilirse onu zorlıcaklar.. bu arada unut sen charları bize lazım onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 megetege said: Bende düzenli olarak haftada bir yavastan döneyim diyorum. Olmuyo. bekleriz ağam 0/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viktormarkin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 hay arkadaş bi yardım ulen neyse çözdük işi, sponsor bulundu. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UtkuOzilice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Corp olarak goonswarm a gireceksen girme, spy olacaksan bende bi hesap var satayım, yok ben CFC'ye girecem diyosan bir sürü başka alliance war orda birine gir geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 PAPLINK?!??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viktormarkin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paplink nedir? Hala sponsor arıyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 E buldum yazmissin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viktormarkin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Bulamadım henüz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 cfc girip de ne yapacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viktormarkin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Alt charım orada anomaly yapıyorum şimdilik. diğer charı da alırsam iki char drop yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 alt karakterin oradaysa niye sponsora ihtiyacın var hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viktormarkin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Main karakterim banlandı çünkü :) Maini sattım yeni char yaptım fleetlere giremiyorum alt char la. access yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 main karakter banlendi diyorsun. sattım dediğine göre oyundan değil alliance'tan banlendi heralde. şimdi tekrar girmek için birinin sponsor olmasını bekliyorsun ciddi ciddi öylemi_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 yok ya ben yetemedim durumu çözmeye. alt karakterim orda diyorsun bide. nasıl alliance lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar