Baret_KAmil Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Selam Arkadaşlar.... Hotmail de Mailbox ını 250 Mb yapmak isteyenler aşağıdakileri yapsın... MSN kapalıyken www.hotmail.com a gidip normal giriş yapın......sonra "option" a tıklayın...sonra "my profil" i tıklayın... Country:United States ........ State: Florida ..... ZİP code: 33332 .........olarak >değiştirip sayfadaki "update" tıklayın........ _________ 2-sonra da açılan sayfada ki "continue" i tıkladığınızda "option" sayfasında olursunuz ve "language" seçeneğine girin ingilizce yapın............... >__________ 3->http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose >YUKARIDAKI LINKI KOPYALAYIP ICINDE BULUNDUGUNUZ SAYFADAKI ADRES CUBUGUNA YAPISTIRIN............ >_________ 4->daha sonra açılan sayfadaki ""close my account"" u tıklayın ve acilan sayfadan adresine gidin >_________ 5->mail adresinizi girin sizi activation sayfası karşılayacak "activete my..." yi seçin açılan sayfadan "accept" i tıklayın..........""Or, >sign up for FREE E-mail (with a 250 MB storage limit and without the other features)"" tıklayın...!!.üstündeki ""buy now"" ı tıklamayın >!!...... _________ sonra acılan HER sayfada en altta yazan "continue" >tıklayın....... _________ > 6->-------------->SURPRIZ<-------------- >ARTIK MAILINIZ 25 MB AMA SADECE BIR HAFTALIGINA..BIR HAFTA SONRA (KUDRETI VE HIKMETI ILAHIYLE ;)) ) 250 MB KOTALI BIR BELESH MAIL HESABINIZ VAR... Umarım beyenirsiniz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 açıldı.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 valla bu konu en az 5 kere acıldı istersenniz biraz araştırın[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 cok beyendik tesekurler[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 abi cok saol harbi kurtuldum cok saooll[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ben bu olayı denedim account close edilmiyor önce davrananların kotaları yükseldi. Bişeyi deneyinde öyle yazın direk copy paste etmeyin lütfen geçerliliği olmayan birşey defalarca ısıtıp ısıtıp koyuluyor önümüze[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ben şimdi denedim gayet te iyi sonuç aldım.[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Teşekkürler.[signature][hline]I'm Standing On The EdGe. Uzun Bir Uyku Bu, İçinde Her$ey Var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 boş iş bunlar :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 122) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 napcanız 250 mb ı zaten yahoo dan hiç uğraşmadan da alabiliyosun 250 mb[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 zaten hotmail acc ler otomatik olarak oluyo yaw :) yani benim oldu kendi kendine, sizinki olmadımı yani :-p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 1 tb mail veren yer varken hiç uğraşmadan niye ille hotmail anlamadım hemde 250 mb ayrıca dünyadaki en çok güvenlik açığı olan maillerden biri[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 1tb kim veriyomuş sölede hotmaili bırakalım.[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 gmail varken 1000mb, hatta yahoo gibi hızlı bi mail varken direk 250mb kim uğraşır hotmaili 250mb a yükseltmek için?[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: fastreload, 12 Ocak 2005 22:07 tarihinde demiş ki: 1tb kim veriyomuş sölede hotmaili bırakalım. www.hriders.com[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 12 Ocak 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 yaw account kapanıp açılmazsa nolcak peki bi garantisi vamrı bu işin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 peki sora tekrar ayarlarımı türkiyeye göre yapabilirmiyim?:)[signature][hline]şöförün hatasını toprak örter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 işe yaradı valla saolasın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Saol varol gmail.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar