Chastor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Xperia z2 çıkmadan z3ü duyurdular. z3 daha çıkmadı z4 ün teknik özellikleri sızdırıldı. Sen alana kadar büyük ihtimalle z5 falan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Quivalen-soth said: abi ben de seninle aynı durumdayım, sanırım xperia z3 alacağım çıkınca, her yerde en iyi telefon deyorlar :) su geçirmez diyip su geçirmesi, ahize sesinin çok kötü olması, kapakta genişleme olması çok yaygın sorunlar..bende z2 almayı düşünüyodum ama şikayetleri görünce vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 WoodsOfYpres said: Note 3 + UAG armor hazır fiyatı da düşmüşkene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Kız arkadaşıma hediye geldi M8 Gold, boş kaldıkça kurcalıyorum aleti. Çok güzel vala, tavsiye ederim.Hele ki S5'ten sonra falan eline alınca insan telefon tuttuğunu anlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 aldim sayilir ya 1 haftaya elimde olcak. artik cok kotulemeyin samsungu plz. biraz ovun hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Asus telefon nasildir Gordum hosuma gitti ilk izlenim olarsk Fiyat 700 tl imis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 İş arkadaşım Thailand'dan 200 liraya mı ne almış. 200 liraya öyle bir telefon yok, akıcı bayağı. Ama tasarım falan yok tabii. 700 lira bandı için nasıldır onu bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 yere duserse orda birakirsin heralde onu. daha kalkmaz yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar