Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Abi bilmediğim yerden geldi (evet bankacı dediğinde a dan z ye bilemio malsef :D ), pos dan geçirdikleri için komisyon ödüo olmalı. Sabit bir ücret de var mı ayrıca bilemedim =/ Edit: Şu saat geç ama cidden önemli ve gerekli ise p.tesi sorarım hatırlatırsan
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Dworgian said: Mithat said: Hiç ama hiç sevmiyorum bankaları , mecburen maaş yattığından bir hesabım var ondanda bütün nakit paramı maaş yatar yatmaz çekiyorum o kadar nefret ediyorum. kredi kartı tüketici kredisi araba ev kredisi ek hesap fatura ödeme para transferi gibi şeyleri de kullanmıosan takdir edicem Kredi kartım yok Tüketici kredisi hiç almadım arabam yok ehliyet yok lazım olmaz , ev direk barter şeklinde alınmış zamanında ek hesap kesinlikle yok fatura ödeme banka sayesinde olma ihtimali var ama yine bankadan değil şu faturamatik tarzı yerler varya oralardan , onlarda bankadan yapıyo ama sanırım o yüzden bankayı dolaylı kullanıyo olabilirim oradan. Bitcoin <-> TL , yaparken kullanıyorum para transferi sadece , o da havaalanına gitsem direk bankayı çıkartabilirim aradan aslında ama üşeniyorum bak ona. Saydıkların arasında 2 şeyi ucu ucuna kullanıyorum gerisini kullanmıyorum , kullandıklarımda neredeyse kullanıyorum sayılmayacak düzeyde.
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 "Bankalardan nefret ediyorum" söylemini gerçek hayatına yansıttığın için saygı duyarım =) demek ki bankasız da yaşanabiliyor aslında
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Rerore said: @Dworgian: kredi kartında işyeri komisyon ödüyor mu bankaya her işlem için uygulaması nasıl yes.
Öne çıkan mesajlar