Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 İngiltere'den 2 sene önce Iphone5 aldım (unlocked). IMEI'i türkiye'ye kaydettirdim. Normal vodafone hattımı kullanıyorum 2 senedir. Şimdi irlanda'ya taşınıyorum haftaya. Ben oraya gidince irlanda'dan bir hat alıp takıp kullanabilir miyim bu iphone5'i. Imei'yi tekrar Irlandaya' mı register etmem gerekiyor bu sefer? Eğer kullanamıcaksam bırakacam da burada telefonu babama falan. Emin olamadım bir sorayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Bir çok ülkenin hattıyla kullandım ben benim ip5i ama en uzun kullandığım süre 15 gün falandı. Türkiye gibi 30 gün sonra kilitlenme falan var mıdır İrlandada bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 beni de taşı irlandaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 önce telefonumu taşıyayım seni de taşırım ^^ ya Imei'yi orada alacağım sim card operatorune register etsem herhalde sorun kalmıyor diye anlıyorum ama emin olamıyorum. neyse galiba sizin de bilginiz yok bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 imei olayı bir tek türkiye de var diye biliyorum. ötv yi kaçırmamak için imei den falan takip ediyor. diğer ülkelerde öyle bir manyaklık olmadığı için sorun olacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 evet biraz araştırdım da galiba isterseniz hırsızlığa karşı bulunduğunuz operatore kaydedin imei numaranızı falan diolar o kadar. öyle devlete ait bir kayıt olayı yok gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 ben tr kayıtlı telefonu aylarca usa'de kullandım abi sorun çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Kullana Biliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar