yicit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Beyler Merhaba; Özellikle tasarım ve dekorasyon konusunda yerli-yabacı takip ettiğiniz bloglar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 İkea kış kataloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 blog demiş katalog yazmışsın, hani bilgi oraya kadar olduğunu belirtmişsin direk ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 banada canım sıkılınca okumak için blog lazım. normal şeyler olsun blogda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 cevap vermediğiniz için kizlarsoruyor.com a üye oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Benin de sözlüklerde açılmış aynı başlıklardaki blogları sondan başa tarama planım vardı ama bir blogu rss feed list'ime ekleyip eklememeye karar verme o kadar kolay olmuyor. En azından 5-6 yazısını okumak gerekiyor değer mi değmez mi diye. E sözlüklerde de epey blog adı geçtiği için bu tarama olayını geniş zamana yaymak gerekiyor (haftada 8-10 yeni blog incelemek gibi). Blog takip etmek zor iş, biraz da takıntılıysanız yazılar biriktiği zaman bitirme zorunluluğu hissediyorsunuz bu da boş vakitlerinizi değerlendirme amaçlı yaptığınız işin sizde sıkıntı yaratmaya başlamasına neden oluyor. Bunun için hergün şu döngüyü uygulayıp zamandan kazanıyorum ben: feedly'deki (rss reader) o günkü yazıların başlıklarına ve çok az da içeriğine göz atıp (4-5 sn) eğer ilgimi çekebilecek bir yazıysa instapaper'a atıyorum (feedly içinde instapaper butonu da var tek tıklamayla linki atıyor); yok ilgimi çeken bir yazı değilse okundu olarak işaretleyip geçiyorum. Daha sonra boş vaktimde veya haftasonu instapaper'daki yazıları okuyorum hoşuma giden yazıları instapaperın kendi arşivine atıyorum diğerlerini siliyorum. Arşivdekileri de bir ara evernote'a falan atıp yedeklicem. mserdark.com kafkaokur.com afilifilintalar.com herbokubilenadam.blogspot.com siminya.blogspot.com benbugunbunuogrendim.blogspot.com fikiratolyesi.com Şöyle bir baktım da 150 civarı blogdan önerebileceğim bir bunlar var. Takip etmekle de kalmıyor arada dönüp temizlik de yapmak gerekiyor. Yazmayı bırakanlar, domain değiştirenler vs. oluyor veya ilgimi çeker diye zamanında takip ettiğim ama arşivime 1 tane bile yazı sokamamış bloglar da olabiliyor bunlar hep zaman kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar