kfg Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 En eski bilgisayarımda bir oyun vardı. En sevdiğim oyunlardan biriydi. Şu an neredeyse hiç hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla anlatayım... Biz PacMan gibi bir şeydik sanırım. Yeşil bir alandaydık ve yeri yiyerek ilerliyorduk. Kayalar ve elmaslar vardı. Elmasları yiyip kapıya ulaşmamız gerekiyodu. Ve bizim düşmanlarımız da makaslardı. Ayrıca altını boş bıraktık mı kayalar üstümüze düşebiliyordu. Biri bu oyunu biliyorsa söyleyebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 supaplex?diycem değil ama aynı oyun o başka versiyonu olması lazım underdogs tan indir[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 A böyle çok oyun vardı. bi tanesini hatırlıyorum bende atı Tas'dı underdog'a bakarsan böyle bir cok oyun bulabilirsin[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Boulderdash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Aradığım oyun supaplex sanırım. Öyle bir çok oyun var da ayırıcı olarak makaslar var işte ancak supaplex ismi hiç ama hiç tanıdık gelmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 aaaa biliom benim eski siyah beyaz bilgisayarda vardı disketin içinde ama ismini hatırlamıom.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bouldardash yada flash bear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 makas deilde kelebekti onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 boulder dash mi[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ewt boulderdash galiba[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 boulderdash tabii ki.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 da bence öle çok özel bi oyun deeldi boulder dash[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: odion, 12 Ocak 2005 22:41 tarihinde demiş ki: Boulderdash [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 babam commodore 64 kirdi o oyun yuzunden ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 makaslar, yeşil alan ve pacman vari eleman diyince aklıma supaplex geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 supaplex boulder dash de makas mı var yapmayın yesil alan dediğide bilgisayar chipleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 kelebekleri muhtemelen makasa benzetti =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 supaplex diye hatırlıyorum, bende çok severdim o oyunu ama baya küçüktüm.. boulderdash olmasıda muhtemel tabi.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: John_Petrucci, 13 Ocak 2005 13:15 tarihinde demiş ki: kelebekleri muhtemelen makasa benzetti =) e supaplex'te makas vardı :) evet yeşil alanlar da bilgisayar çipi oluyor. kemirdikçe üsttekiler düşüyor felan. hatta the-underdogstan linkini vereyim: http://www.the-underdogs.org/game.php?id=1089 makasların SS'ını almaya çalıştım da beceremedim, neyse, sitedeki küçük resmiyle idare edin :) Boulderdash için: http://www.the-underdogs.org/game.php?id=2540 [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Ocak 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ehe, tam hatırlamıyorum demiştim ama indirdim supaplex'i ve evet o'ymuş. Ama isim hiç tanıdık gelmiyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar