Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hoparlör, sinema sistemi v.b tavsiyesi

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

aslında şeytanın kanıma girme olayı şuradaki fiyattan dolayı oldu

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LOGITECH-980-000468-Z906-5.1-Surround-Hoparl%C3%B6r,103452,504949,828525.html?langId=-14

hani siparişi tamamla butonunda hazır bekliyorum. fakat daha almadım.
Sosyal ağlarda paylaş

2+0 sony hoperlorlerim vardi pederden kalma anfim dandik oldugu icin ozenip aldım z906 ama eski sistemime gore cokta abarti bi fark goremedim bir tek subwoofer disinda.kumandasinin olmasi da iyi bir artı ama eger evinde alan problemin yoksa parca parca bir sistem biriktirmeni tavsiye edebilirim.
Bu arada hizlial da 800 e almistim bence iyice arastir daha ucuza bulabilirsin belki
Sosyal ağlarda paylaş

harbiden.. f/p olayını bilmiorm bana büyük indirimmiş gibi gelmedi ama z5500 kullanmış biri olarak, bunun da daha yeni model olduğunu düşünerekten yazdım..

tam emin değilsen başka markalara bak yamaha falan vardı bi arkadaşta.. gerçi bilmiorm hiç f/p olaylarını
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Gidip o parayı 500W sisteme vereceğine 1000W home theater al daha ucuza. PC ile kullanmayacağını varsayıyorum.

watt'ın ne önemi var.... zaten 500'ü de sonuna kadar açamazsın müstakil evde değilsen. z5500 var bende.

bir kere açtım %70 falan açtım 5-6 sene önce. odamın kapısı kapalı, 20 metrelik koridor var, koridor kapısı kapalı, üstüne salonun kapısı kapalı.
anam ve kardeşim koşarak odama geldiler "napıyorsun o ses ne, salon titriyor" diye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...