Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ya aslında tv smart tv olduğundan ekstra bir bluray oynatıcıya falan gerek yok. zira media center bol bol ihtiyacımı karşılıyor. bu sebeple şeytan kanıma girerekten soruyorum; logitech Z906 alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 şimdiye kadar kullandığım hoparlör markalarından tek bozulan logitech oldu. en çok da ona para verdiydim. tabii bu senin de başına gelecek manasına gelmiyor. asıl soru şu niye satın alıyorsun sana çıkar zaten bir yerden sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 az biraz forumlarda dolaşarak okuduğum kadarıyla genellikle bozuluyor(muş) evet. garanti bitmeden bozulursa ne ala ama garanti bitip bozulursa gg baya bindiriyorlar diyola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 aslında şeytanın kanıma girme olayı şuradaki fiyattan dolayı oldu http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LOGITECH-980-000468-Z906-5.1-Surround-Hoparl%C3%B6r,103452,504949,828525.html?langId=-14 hani siparişi tamamla butonunda hazır bekliyorum. fakat daha almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 2+0 sony hoperlorlerim vardi pederden kalma anfim dandik oldugu icin ozenip aldım z906 ama eski sistemime gore cokta abarti bi fark goremedim bir tek subwoofer disinda.kumandasinin olmasi da iyi bir artı ama eger evinde alan problemin yoksa parca parca bir sistem biriktirmeni tavsiye edebilirim. Bu arada hizlial da 800 e almistim bence iyice arastir daha ucuza bulabilirsin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 hmms Zaman aşımından dolayı ödeme gerçekleşmedi almıcam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 pişman olmassın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 kandırmıyon de mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 harbiden.. f/p olayını bilmiorm bana büyük indirimmiş gibi gelmedi ama z5500 kullanmış biri olarak, bunun da daha yeni model olduğunu düşünerekten yazdım.. tam emin değilsen başka markalara bak yamaha falan vardı bi arkadaşta.. gerçi bilmiorm hiç f/p olaylarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 halen kararsızım. z5500 olsa hiç düşünmeden alırdım. gerçi buna da iyi diyorlar fakat aynı paraya lg ev sinema sistemlerinden alsam daha mı iyi olur diye tırnaklarımı kemirip duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Biraz daha kasıp arka kolonları kablosuz çözümlere yönelmek lazım. Kablo kablo olmuyor evin içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 kule tipi istiyorum ben de, bunun montajıyla falan uğraşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Ben 5-6 yıldır Creative kullanıyorum. Bozulmak bilmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 tv ne marka? lg'lerde dts ses çözme problemi vardı.. dts çözen bi ses sistemi gerekebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Gidip o parayı 500W sisteme vereceğine 1000W home theater al daha ucuza. PC ile kullanmayacağını varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 tv bu arada LG 55UB850V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Ev sinema sistemi araştırmak, kurmak tam bir kaos. Bir ara o kadar çok dalmıştım ki, az kalsın amfisi ayrı hoparloru ayrı mediacenteri ayri sistem alacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 gidip 4k mı aldın ag.. hd yayın izlediğin zaman kalitesiz gelio mu göze? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 hd yayınlar daha bir iyi yahu öyle kötülüğü yok upscale ediyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 toggie said: Gidip o parayı 500W sisteme vereceğine 1000W home theater al daha ucuza. PC ile kullanmayacağını varsayıyorum. watt'ın ne önemi var.... zaten 500'ü de sonuna kadar açamazsın müstakil evde değilsen. z5500 var bende. bir kere açtım %70 falan açtım 5-6 sene önce. odamın kapısı kapalı, 20 metrelik koridor var, koridor kapısı kapalı, üstüne salonun kapısı kapalı. anam ve kardeşim koşarak odama geldiler "napıyorsun o ses ne, salon titriyor" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar