Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Voys said:

ya bi anlamadınız, selçuk'un düşüşü sneijder'in geişiyle başladı çünkü oyun kurucu ve hücüm düşünen orta saha görevimi o üstlendi, topla selçuk buluşturulurken şimdi sneijder buluşturuluyor. eskiden risk alan asistleri yapan selçuk şu an orta sahada top kapmak için oynayan etkisiz bi adam rolüne getirildi. eleştriler başlayınca da iyice formu düştü adamın. selçuk'un eskisi gibi oynaması için sneijder'in gitmesi lazım

şakaysa komik değil. ciddiyse komik sdfds
Mesaj tarihi:
Voys said:

ya bi anlamadınız, selçuk'un düşüşü sneijder'in geişiyle başladı çünkü oyun kurucu ve hücüm düşünen orta saha görevimi o üstlendi, topla selçuk buluşturulurken şimdi sneijder buluşturuluyor. eskiden risk alan asistleri yapan selçuk şu an orta sahada top kapmak için oynayan etkisiz bi adam rolüne getirildi. eleştriler başlayınca da iyice formu düştü adamın. selçuk'un eskisi gibi oynaması için sneijder'in gitmesi lazım
selcuk tuvalet kagidi kullanamayacak halde hala sneijderin gelisi diyorsunuz. sizin gibi galatasaraylilara paralel evrende bi gs yapip selcuklu burakli inamotolu falan oynatalim, sneijder melo muslera gitsin, siz oyle mutlu olun.

ironi yaptiysan da papercut olursun insallah
Mesaj tarihi:
bence sabri'ye de sahip çıkmalıyız, maaşına zam ve her maç oynama sözü verilmeli çünkü altyapıdan gelmiş canını katıyo oyuna
Mesaj tarihi:
içimizdeki fenerliye bak ya.
selçukla burak 2 sene şampiyonluğu getirdiğinde avrupada gruplardan çıkardığında xelçuk'tu c.burak'tı ? Arda'ya yaptığınızı yapın herkese. GS taraftarını geçiyorum ülkede takımını desteklemek isteyen tek bi taraftar yok.
Kültürümüzde var ama, biz bok atmayı seviyoruz.
Mesaj tarihi:
Cok ciddi bisi solicem...

Surda cemali'yi ovenleri banlayin kardesim.
Cunku gercekten onlar burada futbol konusmayi haketmiyorlar. Ben bu adamin ilk macinda anladim balon oldugunu savundu herkes. Kac mactir yaptigi bu sacmaliklar yeter artik.

Sipir cimili ibi sipir fitbilci
  • Yeni Oluştur...