Biyik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 doruk haklı, gs taraftarının sonradan eklemlenen kısmı dolgu.
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 "Raşit Altun : "Prandelli 'Asıl hedefimiz Başakşehir maçı' dediğinde kovulmalıydı. Hamit takımı kesinlikle daha iyi yönetebilirdi. Bruma, Telles, Tarık gibi 'rezil' transferlere 23 milyon Euro ödettiği için Emre Utkucan ve scout ekibine ayrıca teşekkürler"" said:
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Biyik said: Amrabat'ı halife ilan ettiler! Galatasaray'dan kiralık olarak Malaga takımında forma giyen Nordin Amrabat, Rayo Vallecano maçındaki oyunuyla La Liga'ya damga vurdu. La Opinion de Malaga gazetesi Amrabat'ı Endülüs bölgesinin halifesi ilan etti İspanya'da la ligada Malaga'nın Rayo Vallecano karşısında elde ettiği 4-0 lık galibiyetin mimarlarından biri olan Nordin Amrabat ülkede yayınlanan çok sayıda gazete tarafından haftanın karmasına seçildi. Karşılaşmada bir gol atan ve iki golünde asistliğini yapan Faslı oyuncuya köşe yazarları "senin için verdiğimiz para helal olsun" yakıştırmaları yapıldı, halife ilan edildi. http://www.radikal.com.tr/spor/amrabati_halife_ilan_ettiler-1221511 4 milyon euroya bonservis opsiyonları var
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Transfer kötü kötü diyoruz ama 3 sene evvel transfere doyamadığımız dönemde kadro BAM kadrosundan çıkıp bu hallere geldiğinde hepimiz orgazm oluyoduk. Şimdi başarı geldi para geldi doydu topçular tabii hepsi kendini BAM seviyesine çekti tekrar. İstikrar sağlanacaksa yerli oyuncu kemik tabakası ile olmayacak olacaksa da harbiden galatasaraylı olması lazım. Neden o 90larda ki kadroda hakanlar hasanlar başarılı oldu? Adamlar galatasaraylıydı harbiden emreler okanlar falan canını dişine takarak oynuyodu. Şimdi selçuk burak falan bildiğin para için oynuyor. Yine oynasın lafım yok ama kemik tabaka onlar olmasın onlar vazgeçilebilir olsun. Alacaksın Yılmaz Vural gibi Ersun Yanal gibi hatta gerekirse Fatih Terim gibi birini , kalacak 10 sene takımın başında , kadroda ardalar hakanlar bülent korkmazlar sabriler böyle gerçek galatasaraylı olduğundan , para için değil galatasaraya kupa getirmek için oynayan tipte türkler ve sneijderler melolar musleralar , para için ama aynı zamanda başarılı kaprisi olmayan lincolnleşmeyecek adamlarla çevresini donatıcan. Şampiyonlar liginde finale yürürsün , bu sadece galatasaray için değil dünyada ki her takım için geçerli bence. Paran yettikçe yapabilirsin. O yüzden her sene atıyorum barcelona real madrid falan şampiyonlar ligini almıyor , arada başkaları alıyor , çünkü sadece parayla yürüyen takım bir yerden sonra yüreği ile oynayana yeniliyor .
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ne yüreği lan adamlar antreman yapıyor, çalışıyor, taktik geliştiriyor td leri karşı takımı inceliyor, oyun planı belirliyor
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 muslera tarık şedzu koray balta hamit melo yekta telles snijder olcan
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 O hadi olm kafasının sonucunda Türk futbolu bu durumda, ayrıca Ersun Yanal o Terim-Vural sınıfında değil, bilimsel çalışan sert biri.
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 burada mesele, mucizevi yabancı kuralımız yüzünden, gereğinden fazla para alan futbulcular... tabii azizin pislikleri ile piyasanın artmasına değinmiyorum bile
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ersun tam alman kafasında bir adam.türkiye de değilde almanya da olsaydı çok başarılı bir hoca olabilirdi.harcıyoruz adamı.ilk kez büyük bir takımda şans buldu ondada açık ara şampiyon oldu.volkan gibi bir ayı bile üçgen vücut oldu lan 1 yılda
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 GSnin aklı varsa Ersunu kapar ve yazın istediği şekilde bir kadro verir eline işine karışmaz, ya da Aziz defolursa Fenere geri gelsin isterim asıl.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Malesef yabancı kuralının kalkmasıyla Galatasaray'ın açacağı makasın dönemi geçti; tıpkı zamanında Fenerbahçe'nin sınırın kaldırılmasına direttiği gibi. O Drogba'nın, Sneijder'in alındığı; kural kalksa Farfan'ın, Huntelaar'ın geleceği maddi dönem yok artık son FFP ile. Bu lige ve takıma lüks olan; Selçuk'un, Burak'ın oynadığı topu gördükten sonra aldıkları her kuruşu küsüratına kadar hakeden Nando-Chedjou-Sneijder-Melo kare as'ından da en fazla 2'si kalır seneye. Bunun dışında bir önceki sayfada Mithat'ın yazdığı gibi parayla olmaz, yürek lazım kafasına da takılırsak; daha çok taca giden topun peşinden it gibi yırtınıp seyirciden alkış alan, hadi allah yardımcınız olsun diye kıçına tekmeyi basıp sahaya oyuncuyu gazlayan adamlar prim yapar. Mancini ile çok da güzel olurdu, Prandelli'nin yöntemleri ve oyuncu grubunun kendisine yönelik "ince sabotaj" olayları olmasa belki yine olurdu. Bu başarısızlık; Yılmaz Vural, Hikmet, Mustafa Denizli gibi insanların yüzünü güldürmemeli; Derwall devrimini nasıl yapıp ülke futbolunu 5. torbalardan kurtardıysa bu camia; medyaya kulağını tıkayıp vazgeçmeden devam etmeli yeni TD arayışı olacaksa da. Tuchel olur vs. olur bilemem.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 beşiktaşın feda sezonuyla dalga geçenler bi tekrar baksa keşke. başkan para yok adam gibi transfer yapmıycam dediği ucuz oyuncu aldığında baya taşşak konusu olmuştu gsliler tarafından feda sezonu. o sezon alınan olcay oğuzhan ve veli (veli belki 1 sezon önce olabilir emin değilim) toplam 1.5 milyon euro falandı. oğuzhan bi oynuyo bi oynamıyo. gslilerin çoğu ağlıyo 1 tane velimiz 1 tane olcayımız olsa vs diye. o sezon gsnin yaptığı transferlere bakalım. amrabat 8.5 milyon euro, dany 3.5 milyon euro, burak 5 milyon euro, şınayder 7.5 milyon euro. şınayder dışında sahada kim var merak ediyorum. yeni başkanınız gelecek sezon arası illaki bi gösteri yapacak. birilerini göndermeye çalışıp illa bi kaç transfer yapacak. yine yöneticinin cebinden kasaya para girecek vs. gsliler transfer yapılmadığı zaman memnun olmuyor niyeyse. tarıktan tamam hepiniz memnun değilsiniz belki ama tarık geldi diye çok memnun olan gsli salak var. siz belki bu kategoride değilsiniz. 5 milyon euroya yakın para verdiğiniz tarık dün son goldü sanırım 1 tane adamın peşinden sadece tozunu yutuyodu. o kadar kötü transferler yaptınızki gülesi geliyo insanın. brumaya 10 milyon verdiniz, tamam bi ara sakatlandı ama sakatlıktan çıktı adam ortada yok. tellese 6 7 milyon verdiniz adam yine yok. ha yabancı sınırı diyeceksiniz, sizin 4 tane banko yabancı adamınız var lan kadroda. muslera şınayder melo çedju. 4 tane yapıyo. niye her maç cemaliyi zorluyo. bruma niye hiç ilk 11 başlamıyo. burak niye ısrarla ilk 11 başlıyo. umut iyi değil eyvallahta bi maç oynatma burağı kaybedersende umutla kaybet. burağa koyayım bi bok yapamayan adamın teki. altyapıdan yokmu lan bi tane türk forvetiniz 17 18 yaşında. burakın yerine koy daha iyi oynar. çocuk belki abilerim gibi benimde maaşıma zam yaparlar diye götünden soluyarak koşar. bu arada rıdvan dilmen bişi konuştuğunda tffnin yeni getireceği şeylerle ilgili (bana göre tff değiştirecek şu bu kuralı diye giriyor hep lafa) genelde 4 5 ay sonra gerçek oluyor. adam alıyor sonuçta haberi bi yerden. sezon arasında güya değişebilirmiş yabancı olayı. bu seferde beşiktaş ve fener ayaklanır sikerler diye. millet türkleriyle yapıyo bi siz yapamıyosunuz. illa yabancılar yapsın diye beklemekte olmaz. ha türklere bu kadar para vermekte saçma ama tffnin kuralı bi sizi etkilemiyo. başkanınız mal olmayıp takımı yabancılarla donatmasaymış parayı bok gibi savurmasaymış lel
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 yazdıkların geçersiz avrupa yüzü göremediniz ki topçuyu ne yapacaktınız snijder ve drogbayaı eleştirmiyoruz biz veysel, salih gibi yetoları eleştiriyoruz
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 bjk lılar kanatlanıp, "ucuz" topçularını övüyor ama milli takımın hali ortada
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Rerore said: yazdıkların geçersiz avrupa yüzü göremediniz ki topçuyu ne yapacaktınız snijder ve drogbayaı eleştirmiyoruz biz veysel, salih gibi yetoları eleştiriyoruz şınayderle drogbayı k,imse eleştirmiyoki. kötü transfer yapıyosunuz diyorum ben. aldığınız türklerde kötü yani. avrupada değil ligdede kötüler anlatabildimmi bilmiyorum. bizimkiler ligdede iyi avrupadada iyi şu anda. problem yok bence
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 bjk de querasma ve fernandes varken haliniz ortadaydı takım da 1 tane serbets oyuncu kaldırabiliyor
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 kermit said: lel Öyle deme Kurbaam, Tellesi Barcelona istiyordu elinden kaptılar, şimdi satışa koysalar temiz 15m eurosu var!! Brumayı da Reale satacaklar 40a! Manusu Çelsisi de herdaim Şınayderin peşinde ama kontratı boşa çıkınca bile atılmıyorlar, çok dürüstler zira çünkü etik sahibiler. Edit: Şınayder iyi topçu ona lafım yok en baştan yazayım Oldboylar saldırmadan ama bu parayı ve rahatı başka yerde bulamayacağı için gitmedi son olayda, yoksa peşinde Manu Çelsi var falan menajerinin gazlamaları anca.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 kermit said: Rerore said: yazdıkların geçersiz avrupa yüzü göremediniz ki topçuyu ne yapacaktınız snijder ve drogbayaı eleştirmiyoruz biz veysel, salih gibi yetoları eleştiriyoruz şınayderle drogbayı k,imse eleştirmiyoki. kötü transfer yapıyosunuz diyorum ben. aldığınız türklerde kötü yani. avrupada değil ligdede kötüler anlatabildimmi bilmiyorum. bizimkiler ligdede iyi avrupadada iyi şu anda. problem yok bence bruma, telles ve ambrat kötü değil 6+0+4 yüzünden mundar oldular
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Feamer said: bjk lılar kanatlanıp, "ucuz" topçularını övüyor ama milli takımın hali ortada fatih terim kendi götünü yalayanlara sürekli kadro önceliği verdiği için ilk izlanda maçına bak bi. fenerdeki rabiacılar ve gsdeki allaha çok şükürcülerle dolu kadro.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Beşiktaş; Bilic gibi kendini her gün aşan bir TD ve mükemmel bir kimya ile bu durumda. Kaldı ki daha bu sezon başlayalı Arsenal maçlarını da sayarsak 3 ay oldu. 100 gündür çok iyi futbol oynayan bir takımın bu kadar şişirilmesini ben hala anlamsız buluyorum, Bilic tırnaklarıyla kazıyarak bir yola soktu takımı şu an iyi gidiyor o kadar. Olcay ve Oğuzhan'ı şu an bile almam ben mesela; Prandelli onlara da pres yapmayın topun arkasında kalın der sjdfjds. Bu tamamen elindeki malzemeyi nasıl kullandığınla alakalı Galatasaray'ın da maddi durumu iyi değildi, ligi 8. bitirdi, dibe vurmuştu; FEDA demedi 2 sene ligi domine etti, CL vs ortada. Hani somut birşeyler sundu. Beşiktaş'ın şu an elinde sadece iyi top onayan bir takım var; sezon sonunda daha gerçekçi konuşulabilir bence
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Rerore said: kermit said: Rerore said: yazdıkların geçersiz avrupa yüzü göremediniz ki topçuyu ne yapacaktınız snijder ve drogbayaı eleştirmiyoruz biz veysel, salih gibi yetoları eleştiriyoruz şınayderle drogbayı k,imse eleştirmiyoki. kötü transfer yapıyosunuz diyorum ben. aldığınız türklerde kötü yani. avrupada değil ligdede kötüler anlatabildimmi bilmiyorum. bizimkiler ligdede iyi avrupadada iyi şu anda. problem yok bence bruma, telles ve ambrat kötü değil 6+0+4 yüzünden mundar oldular amrabat gittide bruma ve telles sadece kenarda otursun diye para alıyo. dün maça bruma girince atak yapmaya başladınız. tek kötü yanı melo sakatlandığı için ortanız yalan oldu bi boka yaramadı brumanın girmeside. cemali ne lan cemali niye oynuyo yani en baştan. en baştan bruma olsa belki 4*0 değil 4-2 falan olurduda bu kadar dalga konusu olmazdınız
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ikincicis brumayı tellesi snijderi ve selçuk u aynda anda oynatamassın matmazel harcarlar takımı sonra telles sabri kadar bile bek değil, sol açık topçusu tam
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 telles veyselden yada tarıktan daha iyi savunma yapar bence göründüğü kadarıyla lel
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ambrat yılın kazıdğıydı transfer ücreti olarak telles %25 daha ucuza alıabilinirdi bruma ise patlamaya müsait beklesek fiyatı artardı sadece gs de top oynamayı öğretecek biri lazım snijder ya da drogba biraz ilgilenseydi çocukla iyi olurdu
Öne çıkan mesajlar