Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Biyik said: 3 yılda 2 şampiyonluk 1 kez 2.lik 1 türkiye kupası 1 şl çeyrek finali 1 şl ikinci turu bu mu sportif başarısızlık? gs kadın takımının basketbol şl kupasını (hem de fener'e karşı) saymıyorum bak. zaman olarak terimden sonra dedim takım ın kadrosu patladı işte snijder muslerea ve melo dışında ki çöpler bir işe yaramıyor huventustan sonra çelsi karşısında patladık tr kupasını ilk turdan elenen bjk ve fb den sonra zar zor alındı lig ikinciliğinde fenerden fark ynedi, bjk yetoluğuyla son anda kaçırdı transferlelerin ve kontratların yanlışlığı oluyor sportif başarısızlık
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Muslera bir yediği kadarını çıkarmış. Bir de Burak'ın BVB maçı sonrası açıklamanın hakkını vermiş Galatasaraylılar. 4. golde Tarık ne kadar indirmeye çalışsa da yıkamamış Mossouro'yu. Bir de atıp tutan Bruma bu muymuş. Bir halt yapamamış yetersiz bir de çıkıp tiri viri yapıyor. Muslera clean sheet'i unuttu. :D sdfdsf Bu defansla da imkansıza yakın.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Hürriyet'in internette attığı başlığa göre "Fatih Terim Hezimeti"...
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 sporx yeni hoca hagi demiş. su içiyordum boğazıma kaçtı sdfds
Tori Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 "Tatar Ramazan" said: nihat hatipoğlu + tatarın g*tünden nameler adam her sayfaya postlamış ahahah geçen hafta nasıl koyduysa artık sdfs
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Siz 3 puan kazanarak bizim sakalimizi kestiniz. Ama basaksehir, dortmund, arsenal, balikesir oahhahahajja liste cok uzun lan
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 beyaz futbol, abdürrahim albayrak prandelli görüşmesi bitmiş, florya'dan prandelli çok sinirli ayrılmış dediler.
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Türkücü iso ile inanmış adamlar ahahaha.
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 beyaz futbol'da ft lobisi yapılıyor. rok & çakar yolunu yapıyor.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Açıklama Oyuncumuz Felipe Melo maç sonunda yayıncı kuruluşa "Geceleri evde uyuyamıyorum. Restoranlarda gezmiyorum" diye bir ifade kullanmamıştır. Sosyal medyada yer alan bu tip söylentilere kamuoyunun itibar etmemesini önemle rica ederiz.
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 gs'ye geçici başkan gelmesi çok fena oldu. 2008'den bu yana (feldkamp sonrası hasan şaş & hakan şükür biraderlerin takımın kontrolünü ele almasından sonra şampiyon olması) inanılmaz bir td kıyımı var. ft bile nasıl gitti. çünkü geçici çözümlerin sonuç getireceği, abi - kardeş ortamının başarı getireceği inandırıldı kulüpte. o yüzden de futbolcuların kişilikleri tartışılıyor hep. bu mücadele esas gerets döneminde kopmuştu, gerets'in gönderilmesi demek şampiyonluğu gerets getirmedi hakan şükür & hasan şaş getirdi demekti. yani toparlarsam 1- gerets'in gönderilmesi 2- feldkamp'ın gönderilmesi 3- ft'nin çok kötü şekilde gönderilmesi her şeyi abuk subuk ilişkiler ve futbolcuların becerisine bıraktı başarı ihtimaline.
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 a. çakar: "yarsuvat, galatasaray'ın gorbachev'idir."
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 her seyi anlarim da unal aysala sportif anlamda basarisizdi diyenin kafasi calismiyordur. ne yapacakti adam marsa mi cikaracakti takimi?
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Rerore said: Açıklama Oyuncumuz Felipe Melo maç sonunda yayıncı kuruluşa "Geceleri evde uyuyamıyorum. Restoranlarda gezmiyorum" diye bir ifade kullanmamıştır. Sosyal medyada yer alan bu tip söylentilere kamuoyunun itibar etmemesini önemle rica ederiz. niye desin daha da desin... sen ortamlara ak, ortamda işkembeci, sonra hasbelkader avrupaya git, "ya tc de fitbol oynamıyor yaaa" diye yayarak gez
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 21 senede 3 kez şampiyon olmuş takım taraftarı son 3 senede 2 kez şampiyon olmuş takıma başarız muamelesi çekiyor. Ağlama Melis jpg.
oldun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 4 yemişiniz yeni gördüm gec olsa da Z444
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 DoruK said: her seyi anlarim da unal aysala sportif anlamda basarisizdi diyenin kafasi calismiyordur. ne yapacakti adam marsa mi cikaracakti takimi? bir zaman dilimi verdim şampiyon olurken başarılırdı çünkü kurulan kadro dengeliydi 6+0+4 le birlikte patladı bence böle bir şey geleceğini ciddiye almıyordu kalkar filan diye hesap ediyordu büyük ihtimalle hatırlarsan meloyu bile sezon ortası transfer etmişti 2si başkan ın başarısı futbolcu isimlerine kendisi karar verimiyorsa ne kadar ucuza transfer edip ne kadar düşük kontrat imaldığıdır maçı futbolcular ve td kazandırıyor
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Rerore said: DoruK said: her seyi anlarim da unal aysala sportif anlamda basarisizdi diyenin kafasi calismiyordur. ne yapacakti adam marsa mi cikaracakti takimi? bir zaman dilimi verdim şampiyon olurken başarılırdı çünkü kurulan kadro dengeliydi 6+0+4 le birlikte patladı bence böle bir şey geleceğini ciddiye almıyordu kalkar filan diye hesap ediyordu büyük ihtimalle hatırlarsan meloyu bile sezon ortası transfer etmişti 2si başkan ın başarısı futbolcu isimlerine kendisi karar verimiyorsa ne kadar ucuza transfer edip ne kadar düşük kontrat imaldığıdır maçı futbolcular ve td kazandırıyorne kadar ucuza transfer etmesinin sportif basari ile ne alakasi var? parasi yetmis mi yetmis, gerekli oyuncuyu almis mi almis. illa bi kulp bulacaksiniz. zaman dilimi vereceksek fatih terim de gs ye gelmis gecmis en kotu teknik direktor diyelim o zaman.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ee başkanın başarısını neyle ölçeceksin peki kadro yu o mu kuruyor antremanları mu yaptırıyor sahada çıkıp gol mü atıyor kimse snijder ve drogbaya kaç para harcadığıan bakmadı hadi transfer başarısızlıklarını geçtim burak ve selçuk sözleşmeleri kim silah dayadı başına bu kadar para ver diye şu anki maaş dengesine ve harcana para zaten zor duruma soktu bizi bulduğumuz sponsor bir senelik parayı bile karşılamıyor seneye cl parası gelmesse gg bu see arsenal kurtardı
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 canele gökhan yaşlanınca sizi de görecez kimi koycaksınız yerine
Öne çıkan mesajlar