2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Gözünüze kestirdiğiniz hisse varmı ? Biyerden tiyo aldınız mı ? Bi Hisse söyleyin de alalim bu ara sağlam düştü Kısa vade lazim dalgalı zaten Al-satlık Gün içi hafta için Evet bekliyorum Önerileri bu aralar raştıramadım ama önümüzdeki haftalar gelir haberler banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 şimdi buraya bi şey sallasam alacak mısn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 mardin çimento al hem temettü verecek hemde hisse değerlesin, ben satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 bist trendi asagi calisiyor, surprizler disinda endeks kagitlarindan (bankalar vs.) para kazanman zor.. uzun vadeli yatirim onerisi istiyosan: hurgz, aselsan, kozaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 saglam dustu diyorsun ya, daha da dusecek :) benim ongorum kasim ilk veya ikinci haftasi, ingiltere ve amerika faiz yukselttikten sonra tekrar duser.. us 2015'de veya aralik 2014'de uk kasim gibi faiz arttiracak BIST'ten inanilmaz paralar cikacak. yani su an alim zamani degil daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 faiz niye yükseltsinler bizim kadar zor durumdalar mı bir de vestel/zorlu niye çoşuyor bu aralar ihale filan mı alacak yandaş mı oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar