deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Bunun en uygun modelini 40000e veriyorlar, 1.2mpi motor. 25bine polo almaya niyetlenip bu 40a kadar ciktim daha da cikamiyorum acikcasi ve arabanin gorunumu ve ici bayagi hosuma gitti. Ben arabadan pek anlamadiimdan ve internette de genelde skodaya 40 verene kadar ustune 50bin daha koyar a3 alirimdan ote yorumlar olmadigindan destege ihiyacim var. Benim icimi kurcalayan sey aracin tsi olmamasi ve fren sisteminin diskli olmamasi. Satis temsilcisi tsilere lpg takilmiyor, 2.elde bu motorlar daha cok tercih ediliyor o yuzden falan dedi ama satis temsilcisi adam tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 bence 40 bin verip 1.2 atmosferik motorlu araç almak pek mantıklı değil. araç epey de boş duruyor. lpg olmazsa yakıt tüketimi de epey yüksek olacaktır. 8.1 yazıyor ama şehir içinde 9-10 litre rahat yakar. http://www.arabalar.gen.tr/skoda-rapid-spaceback-1-2-ambition-i4298.html 2. ele yönelmek daha mantıklı gibi. illa sıfır istiyorsan biraz bekleyip üzerine 5 bin daha koyabilirsen 1.2 tsi polo veya ibiza da alabilirsin. yeni kasa pololar güzel duruyor 2. elde de üzmez bence. http://www.arabalar.gen.tr/volkswagen-polo-1-2-tsi-comfortline-i4663.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 uf 40 000 mi yahu cok degil 6 7 ay once o paraya neler aliniyordu.. abi arabaya butce zorlamaya degmez..ev desen anlarim ama araba icin 20 lerden 40 lara akmanin cok da alemi yok .hele ki bu dengesiz piyasada. edit bir de az sabret istersen mtoklar patlayinca yil sonlarinda guzel kampanyalar olabiliyor ..malum bu sene kol boyu zam satislarda da efsanevi dusus zamaniydi..en az 4 5 ay daha kasarsan daha ıygun birseyler cikabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Bu arabayla alakali 2 tane cok boktan sey var. Birincisini yazmissin, disk fren yerine kampana fren var elegance olmayan modellerde. (hatta lot a gore de degisiyor sanirim bazi elegancelarda da kampana fren var) Ikincisi ise standart disi lastik kullanmalari. Salak salak 15 janta 185/60 lastik , 16 janta 215/45 lastik kullanmislar. Guzel lastikler degiller, kis lastikleri icin olculer gicik oldugu icin hem kalitelisi yok hem de daha pahali vs. Kotu yani. Bu ikisine karsilik guzel bi olay var, octavia ve rapid de bile olmayan tam bagimsiz suspansiyon var arka tarafta. Fiyati icin enteresan bi eklenti. lastik olcusunu affettirir, ama kampana freni affettiremez. 1.2mpi motor EVLAT ACISI. Evet gaz uyumu vs diye soylentiler var. Ama degmez. 1.2tsi ile gazli 1.2mpi dan daha az yakilir, daha cok gidilir o cok net. Ici genel olarak o kadar iyi degil. Malzeme kalitesi fabia dahil tum skoda line-up indan daha kotu. Iscilik yine bi nebze asagida. Yine de seat in cok ustunde, ve bu fiyata alinabilecek diger marka seceneklerin ustunde kaliyor konfor/fiyat olarak. Onerilcek, binilcek bi arac. kampana fren ile iiih. Ama 1.2mpi motor ile hepten iiih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 al 2013 opel corsa 10 000 km de 38 e. satarken de bu fiyata yakin satabilirsin opellerde fazla deger kaybi olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Ani corsanim sifiri 38bin zaten de, ben hic sevmiyorum yani. Konsolu falan cok kotu dizatn edilmis. Astra alcaktim az daha bugun de 1.6 ecomotora 9 litre yakiyo yazmislar, gozlerim buyudu. He bi de poloyu dusunuyoz, hatta 2. El dizel buldum bi tane 44500e 1.6tdi 2014 model. Bakalim yarin acip pazarlik yapicam. Yalniz o da 25k kilometrede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 abi cok acil degilse en az bi 4 ay kadar bekle kampanyalar filan bir ciksin.acaip stok patladi ellerinde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 1.5 senedir bekliyorum abi fenalik geldi cidden. Yoksa 4 ay daha beklesem 50000e falan cikarim ama nevrim dondu toplu tasimada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Selam, Arkadaşımda 1.6TDI Elegance var. Tek bildiğim çok salak bir motor performansı olması. 1.2TSI için de aynısı belirtiliyor; bana fizik kuralları aşılıyormuş gibi geliyor. Malzeme kalitesi ve işçilik düşük evet ama iç hacim falan oldukça iyi. 'Hadi optimum bir araç yapalım' demişler ve yapmışlar gibi. 1.2MPI değil de 1.2TSI zorla! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 ya da bu aralar devaluasyon zirt pirt deniyor parayi dolara cevir bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Devaluasyon oluyor abi zaten, dolar 1 sene içerisinde 50 kuruş + arttı. Hani illa bir gecede değerlenecek diye bir şey yok, doları değerleyen pek çok durum da belli oldu esasında; öyle çılgın bir sıçrama olmaz. 1.2 TSI'a 50000 lira istiyorlar :( Yoksa araba çok hoşuma gitti, fiyatına göre işçiliği falan iyi (corsa ve yaris'e kıyasla özellikle). 44 - 45000'e falan verseler alırım 1.2TSI'ı ama 50000'e çıkarsam bu sefer gözüm Leon'a hatta Golf'e kayacak; sonra kendimi 3 sene vadeli kredi çekerken bulacağım bankada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Sandero stepway al abi, sarfiyat cok tatli. Ben seviyorum. Arabayla ilgili bildigim tek seyi soyledim suan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Corsa nın yenı kasası hortladı Alacak olan varsa haberı olsun Corsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Fiat punto bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 deadwoll said: 1.2 TSI'a 50000 lira istiyorlar :( Yoksa araba çok hoşuma gitti, fiyatına göre işçiliği falan iyi (corsa ve yaris'e kıyasla özellikle). 44 - 45000'e falan verseler alırım 1.2TSI'ı ama 50000'e çıkarsam bu sefer gözüm Leon'a hatta Golf'e kayacak; sonra kendimi 3 sene vadeli kredi çekerken bulacağım bankada. Yavas kay golfe. 1.2 tsi dsg polo aldik pedere gecen hafta. Sunroof var bi ek olarak bi de multimedia teyp falan. Park sensoru koymuyolarmis artik yeni pololara, ozel siparisle geliyor dendi. 51 kaat. Yeni golf gorduk bi tane highline hersey var 1.6 dizel, 97 bin lira (: Amk diyip lanet ediyosun atom fizigine de profesorlugune de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 arabam yok. keyfim yerinde. dışarı çıkarsın, istediğin gibi içersin. otopark derdin yok bişiyin yok. kız arkadaşlar da kendi başının çaresine bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 dimi o kadar kasacagina gidip bir kamu arazisi bulup ustune gecekonduyu dikip 5 6 sene kassan kafi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Barbu 32 yasinda 16 senedir yalniz yasiyor En buyuk hobisi barlara damsiz girememek, arabasizligi avantaj olarak gormek, yurtdisindaki arabasiz hayati ovmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 1 sene arabam olmadı sosyal hayatım bitti arabasız nasıl yaşanır lan trde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Esh said: Barbu 32 yasinda 16 senedir yalniz yasiyor En buyuk hobisi barlara damsiz girememek, arabasizligi avantaj olarak gormek, yurtdisindaki arabasiz hayati ovmek. 32 değilim lan daha. 32 yaşımda böyle olursam. seni bulup dövücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 bosver abi, arabasız dövmeye de gelemezsin beni, toplu taşıma yok burda sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Isimle evim arasi 362 adim ben bile araba aldim lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 şaka bir yana. cidden sevmiyorum arabaları. anca böyle spor porche filan olacak da alacam. ona da param yetmiyor sdfs. bir de harbiden ne işe giderken ne de haftasonu içmeye giderken kullanmam. hafta içi hiç zamanım yok akşamları da. anca kız arkadaşımla gündüz birşey yapacaksam güzel. o kadar. şu sıralar öyle yani benim için. porche hediye edecek varsa kabulum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Abi ben de sevmiyorum arabaları ama İstanbul'da bineceğim otobüse molotof attılar binemedim mesela. Böyle en azından kendi arabamda yanarım, yağlarım sabah kahvaltıda sarımsak yemiş lavuğun yağlarıyla karışmaz. Toplu taşımanın hardcore savunucusu olarak babamdan araba istemedim üniversite yaşamımda. Yeri geldi kız arkadaşlarım bıraktı eve, yeri geldi toplu taşıma yok diye taksiyle Taksim'den Bahçeşehir'e gittim. Malmışım. @Esh, öyle abi fiyatlar sik gibi. Arkadaşımın geçen sene mi ne 55000'e güvenlik pakediyle aldığı golf'e 10000 lira zam gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Bu modeli beğeniyordum. Yok mu kullanan? 1.6tdi DSG güzel olmaz mı fiyat/performans açısından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar