LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 http://3.bp.blogspot.com/-q4EyfZFQVIc/VDYkv4nNKWI/AAAAAAAAAYY/FZY7ki8h-f8/s1600/1280%2B2014-9-7%2Bat%2B16-21-43.png Güncelleme gelmiş app'e, Chrome App olarak indiriliyor ve desktop'a Facebook'un "chat heads" özelliği gibi sağda kişileri koyuyor. Acaip sevdim. Ama Hangouts kullanmıyorum, kullanan var mı bilmiyorum da zaten. Ama tek istediğim şey Facebook PC'ye böyle bir messenger yapsın, facebook'un içinde kullanamıyorum chat'i. Deliricem. http://chrome.blogspot.com.tr/2014/10/a-simpler-faster-way-to-use-hangouts-on.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 ben kullanıyordum bi ara. bilgisayardan gmail üzerinden görüşme yapılıyordu aynı facebook video chat gibi. baya da efektif bişeydi aslında ama sonra unutulldu kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 facebook'un böyle messengerı vardı, kaldırdı adamlar. Bu kadar iyi değildi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ne kadar boktan olmuş, inanılır gibi değil. ne right click var ne window resize. tray'e alamıyorum, bok varmış gibi pinleyip kullandırttırıyor sanki yanda avatarlar çıkmıyormuş gibi. mobildekini almışlar aynen desktopa koymuşlar. böyle öküzlük görülmedi. sırf gtalk kapanıyor diye mecburen kurdum. evlerine ateşler düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 niye lan her gün kullanıyorum on numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 AHAHAHA GOOGLE BEKCISI. bi ara bing'i savunan ilke vardi simdi google'i savunan malmortis var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 mortis nasıl resize edicem bunu söyle. kırıcam bilgisayarı yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bende baya yogun kullanıyorum, iş için güzel baya, görüntlü muhabbeti baya iyi. sadece bir pencereyi paylaşmak istiyosun flan onların ayarları var. monitoring güclü yani. cirozlar bazen halledemiyor bişeyi photoshopu monitörliyip kendi evimden hallediyorum en güzel özelligi bu zaten, teamviewera gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ama ircde bile olan file transfer olayının hala olmaması büyük gerizekalılık, yada herşeyi izleme tutkularından yapmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bu gerizekalılar ne halt etmeye Google talkı kapatıyorlar onu anlasam. Kullanmıyorum lan chrome. Kullanmayacağım ibine misin niye zorluyorsun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 herşey düzelicek arkadşalar raad olun ^^ hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 gtalk gibi sağ alttan mal uyarısı veren bişi var mı. hangouts kurmam asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 chrome için gmail checker var sag üstte duruyor, eski taskbar uygulamaları calısmıyor galiba rtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 gmailin vadesi tükenmiş abi. taskbardan o işi yapan ne var şimdi? outlook'un web inanılmaz kötü olmasa onu bile düşünürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar