Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 selam. lg smart tv uyumlu diye almıştım fakat değilmiş. isteyen olursa aldığım fiyattan daha düşüğe vereceğim. detaylar için öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Ip var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 iade et o zaman? kesin bi yerden beleş geldi veya bin yıllık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 yarışmadan kazanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 hehe iade edemiyorum o yüzden pcden kullanmayacağım için kenarda duracak öylece. bari kullanacak kişiye gitsin ucuz fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 ip tv ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 said: Mesaj gönderilemedi. 'roket adam' adli kullanicinin mesaj kutusu doludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Beleş D-Smart ligtv falan iste. Lg smartlarda ip tv uyumlu Alıcı var diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 nası izleniyor bu ? cihaz mı ? başka bişi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 ip tv nedir tv icinde bir app de olabiliyor ayri bir cihazda ..digiturk un web tv si de buna benzer birsey kendi kutusunun icinde bir uygulama ile film mac vs uygulamalara erisilebiliyor.. sanirim hulu netflix de ayni kategoride gibi. burada isin esprisi gizli ozel baglantilar ile parali kanal yayinlarinin yada film baglantilarinin paylasilmasi idi ama en son ne oldu bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 dorcel tv yi ücretsiz izleyebiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar