Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cuttino Mobley takas edildi

jankis

Öne çıkan mesajlar

Orlando Magic savunma açığını kapatmak için Mobley'i Doug Christie ve Micheal Bradley karşılığında takas etmiş

bu arada Doug Christie'nin yaşlı olduğunu biliyodum da 35 yaşında olduğunu da bilmiyodum ağzım açık kaldı :P
eh tamam iyi oyuncu da bu yaştan sora ne savunması yapçak .. 1 ya da 2 seneliğine bilmiyorum bana mantıklı gelmedi Orlando'nun yaptığı
Sacramento'nun işine gelir valla Mobley coşturur diye düşünüyorum[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

hidayet'in savunması çok iyidir aslında koç un ona maçlarda biraz daha süre vermesi lazım.
bu arada sac. için daha iyi oldu gibi bu takas[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi D.Armstrong un son penetrelerinin zayıflıgından kaynaklanan bir center box sorunu vardı.
Orlando'ya 6.25 adamı degil 3 saniye adamı lazım oldugunu için center ı post up lardan kurarak geliştirmek istiyo.Başarılı bir takas diyebilirim.[signature][hline]öttürürüm

[Bu mesaj Eternal tarafından 11 Ocak 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok kötü ötesi bi takas..rezalet..iirenç..hatta orlandoyu tutmayı bırakıyorum öyle diim..nbade nefret ettiğim top 5 oyuncudan biri doug cristhiedir ve yine benim tuttuğum takımın içine etti..of delircem..zaten o ikisi ne boka yarıcak anlamdım..tek şut atan adamı da yolladılar[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

walla hayırlı uğurlu olsun..
aynı kapıya çıktı..yine hedonun önünü tıkıcak gibi.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

yok o kadar da olmaz..francis=orlando zaten..zannetmiyorum öyle birşey yapacağını..fakat bir an düşündümde hak veriyorum..geçen gün official siteden röportajları izliodum herkes bi çok mutsuz nedense anlamadım[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Francis Weisbroad a isyan etmiş o benim n yıllık arkadaşım diye buna karşılık Weisbroad ın cevabı da salla başını al maaşını oldu.Burdaki temel neden Mobley ile Francis in topların çoğunu kullanmasıydı insafsızlar Howard ile Grant Hill e nerdeyse pas vermiyrolardı o yüzden bu takas oldu.

Hido tekrar Doug un yedeği oldu Allah Hido ya sabır versin[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

hay allahım şu doug'a nası gıcık kapıyorum ya..adam çok gereksiz bence..hele mobleyden sonra..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

francis yavaş bişiy demesin bugünkü röportajında isyan etmiş :P

hatta murat murathanoğlu şöyle anlatıyo: "francis demiş ki, ben sabahları kalktığımda yanımda en yakın arkadaşım mobley olurdu şimdi kimi görücem" gibilerinden bi laf etmiş
murat da bi anlam veremedim ben bu demece diyo

ahahah[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 12 Ocak 2005 20:21 tarihinde demiş ki:
francis yavaş bişiy demesin bugünkü röportajında isyan etmiş :P

hatta murat murathanoğlu şöyle anlatıyo: "francis demiş ki, ben sabahları kalktığımda yanımda en yakın arkadaşım mobley olurdu şimdi kimi görücem" gibilerinden bi laf etmiş
murat da bi anlam veremedim ben bu demece diyo

ahahah

mobley pasif, doug christie aktif tabi. yazık olucak francis'e[ signature ][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 12 Ocak 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bunların yaptıkları direk benim nba05 dynastye döndü..para yok takımda..francisin kontrat bitiodu..sezon ortasında t-mac ile takas ettim ama para yok ya sadece 1 yıllık..şimdi onu da yolun ortasında takas etmek zorunda kalıcam euhueuhe rezalet durum..ama zaten 3.sezonum bitmek üzre ortalık resmi olmayan rookilerle doldu..herkes yaşlandı fln süper..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

abartmayalım 35 yaşındaki adam ne defansı yapıcak[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

abi yaş adamdan adama değişir..doug christie'nin iyi savunma yapma nedeni çok hızlı davranması ve adam artık yaşlı..öte yandan aam hücumda rezalet[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...