jankis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Orlando Magic savunma açığını kapatmak için Mobley'i Doug Christie ve Micheal Bradley karşılığında takas etmiş bu arada Doug Christie'nin yaşlı olduğunu biliyodum da 35 yaşında olduğunu da bilmiyodum ağzım açık kaldı :P eh tamam iyi oyuncu da bu yaştan sora ne savunması yapçak .. 1 ya da 2 seneliğine bilmiyorum bana mantıklı gelmedi Orlando'nun yaptığı Sacramento'nun işine gelir valla Mobley coşturur diye düşünüyorum[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 hidayet'in savunması çok iyidir aslında koç un ona maçlarda biraz daha süre vermesi lazım. bu arada sac. için daha iyi oldu gibi bu takas[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Abi D.Armstrong un son penetrelerinin zayıflıgından kaynaklanan bir center box sorunu vardı. Orlando'ya 6.25 adamı degil 3 saniye adamı lazım oldugunu için center ı post up lardan kurarak geliştirmek istiyo.Başarılı bir takas diyebilirim.[signature][hline]öttürürüm [Bu mesaj Eternal tarafından 11 Ocak 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 cristie ile hido birbirlerinin oyunlarini biliyorlar bence bu deishiklik hido nun ishine daha cok gelir takimlardan ziyade[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 cuttino mobley i verip daha iyi defence tradeleri yapılabilirdi.. kötü bi takas da değil açıkcası ama ne biliyim yetersiz[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 çok kötü ötesi bi takas..rezalet..iirenç..hatta orlandoyu tutmayı bırakıyorum öyle diim..nbade nefret ettiğim top 5 oyuncudan biri doug cristhiedir ve yine benim tuttuğum takımın içine etti..of delircem..zaten o ikisi ne boka yarıcak anlamdım..tek şut atan adamı da yolladılar[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 walla hayırlı uğurlu olsun.. aynı kapıya çıktı..yine hedonun önünü tıkıcak gibi.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bunu burda unutmuşLar :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 yok o kadar da olmaz..francis=orlando zaten..zannetmiyorum öyle birşey yapacağını..fakat bir an düşündümde hak veriyorum..geçen gün official siteden röportajları izliodum herkes bi çok mutsuz nedense anlamadım[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 francis de giderse haahahaha yalan olur orlando o zaman.[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB NBA Duayeni,Yazarı.Kobe a.k.a Canonline San Antonio Spurs Fan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Francis Weisbroad a isyan etmiş o benim n yıllık arkadaşım diye buna karşılık Weisbroad ın cevabı da salla başını al maaşını oldu.Burdaki temel neden Mobley ile Francis in topların çoğunu kullanmasıydı insafsızlar Howard ile Grant Hill e nerdeyse pas vermiyrolardı o yüzden bu takas oldu. Hido tekrar Doug un yedeği oldu Allah Hido ya sabır versin[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 hay allahım şu doug'a nası gıcık kapıyorum ya..adam çok gereksiz bence..hele mobleyden sonra..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 francis yavaş bişiy demesin bugünkü röportajında isyan etmiş :P hatta murat murathanoğlu şöyle anlatıyo: "francis demiş ki, ben sabahları kalktığımda yanımda en yakın arkadaşım mobley olurdu şimdi kimi görücem" gibilerinden bi laf etmiş murat da bi anlam veremedim ben bu demece diyo ahahah[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 double post[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 12 Ocak 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: jankis, 12 Ocak 2005 20:21 tarihinde demiş ki: francis yavaş bişiy demesin bugünkü röportajında isyan etmiş :P hatta murat murathanoğlu şöyle anlatıyo: "francis demiş ki, ben sabahları kalktığımda yanımda en yakın arkadaşım mobley olurdu şimdi kimi görücem" gibilerinden bi laf etmiş murat da bi anlam veremedim ben bu demece diyo ahahah mobley pasif, doug christie aktif tabi. yazık olucak francis'e[ signature ][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 12 Ocak 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 savunma sorunları olmasaydı francis-mobley ikilisinin dehşet olduğunu düşünüyodum bu aşamadan sora orlando'da gelecek namına pek bişiy göremiyorum ben[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bunların yaptıkları direk benim nba05 dynastye döndü..para yok takımda..francisin kontrat bitiodu..sezon ortasında t-mac ile takas ettim ama para yok ya sadece 1 yıllık..şimdi onu da yolun ortasında takas etmek zorunda kalıcam euhueuhe rezalet durum..ama zaten 3.sezonum bitmek üzre ortalık resmi olmayan rookilerle doldu..herkes yaşlandı fln süper..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Orlando nun hedefi güçlü bir takım yaratmaktı burdaki en zayıf halka da Mobley oluyordu şimdi onun yerine süper defansif Doug geldi[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 abartmayalım 35 yaşındaki adam ne defansı yapıcak[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Yaşla alakalı düşünürsen Bruce Bowen ında hiç bir halt yapaması lazım[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 abi yaş adamdan adama değişir..doug christie'nin iyi savunma yapma nedeni çok hızlı davranması ve adam artık yaşlı..öte yandan aam hücumda rezalet[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar