gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 1 senedir logitech g710+ kullanıyorum daha problem çıkarmadı, ledler falan hala sağlam. tek bir kötü yanı var o da gamer ayağına pavyon karısı gibi klavye yapmışlar ondan biraz rahatsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 bingildak said: bakayım hatırlamıyorum valla Items Ordered Price CM Storm QuickFire TK - Compact Mechanical Gaming Keyboard with CHERRY MX BLUE Switches and Fully LED Backlit 1 of: CM Storm QuickFire TK - Compact Mechanical Gaming Keyboard with CHERRY MX BLUE Switches and Fully LED Backlit Sold by: Amazon Export Sales, Inc. Condition: New $99.99 Item(s) Subtotal: $99.99 Shipping & Handling: $39.56 ----- Total before tax: $139.55 Sales Tax: $0.00 ----- Total for This Shipment: $139.55 backlitli olan modeldi bu, hızlı kargo seçtim ondan kargo o kadar yüksek, 3 günde geldi işte. buraya gödnermiyolar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 orası neresi? istanbul'a gönderdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 istambul gelmiyo buraya diyo siye. bide zaten bunu yon tusu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 gaming versiyonu bu, diğer versiyonlarda var başka satıcılara bak, ben direkt kendi markasının retailer'ından aldım diye hatırlıyorum ama çok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Abi, netten almayip dun direkt kadikoyden aldim ve cidden klavye herseyiyle mukemmel. 300tl bayiyorsun ama kesinlikle hakkini veriyor sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar