masa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 said: Oğlu tarafından özel bir hastaneye götürülen yaşlı kadından 140 lira alçı parası istenmesi üzerine, oğlu devlet hastanesini tercih etti. İlerleyen saatlerde ise yeniden rahatsızlanan kadın aynı hastaneye götürülünce büyük bir şok yaşadı. Sosyal medyada yayınlanan görüntüye göre, doktor daha önce kendisini tercih etmeyen hastayı bu defa muayene etmeyeceğini söyledi. "Aynı hastaya ben iki sefer neden bakayım. Siz bizim hastanemizi tercih etmediniz, devlet hastanesine gittiniz. " diyen doktor büyük tepki topladı. http://webtv.hurriyet.com.tr/2/70085/27345278/kayseri-deki-ozel-hastanede-skandal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 bakmak zorunda mi.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 zorunda tabi anasını satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 arkadas, herkes mi mal olur bi ulkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 hic bir zorunlulugu yok..sen hic bir bakkaldan zorla sigara alabiliyor musun..ha bu isler de boyle..artik saglik bakkaldan sigara almakla esit..saglik het hot ama nasil demeyin..boyle artik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Ne skime doktor olmus keyfine gore bakip keyfine gore bakmayacaksa ? Doktor = bakkal benzetmesine ne desem onu hic bilemedim. Hakaret etmeden elestiremicem galiba onu, haliyle birakiyorum direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 önce eğitim şimdi sağlık içine edilmeyen sistem kalmayana kadar durmak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 dana22 said: bakmak zorunda mi.. ?senin kafanı .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 saglik sistemimizde ne olup bitiyor bir fikriniz var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 dana22 said: bakmak zorunda mi.. ? Restoran mi bu emenike, zorunda tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 tekrar ediyorum hic bir zorunlulugu yok..orasi ozel hastane ve hasta hayati tehlike tasimiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 aslında eğitim ve sağlık o kadar hızlı değişiyor ki caanım ülkemde ne öğretmenler ne de doktorlar en son uygulama nedir öğrenene kadar bi yenisini yumurtluyor buyukbaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 izlerken "hastanın faturası nereden? garanti belgesini getirdiniz mi?" sorularını bekledim. hastane değil vatan bilgisayar emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 bir de sey sinir bozucu..hasta sana gelir bakarsin muayene eder tetkileri ister tedavini planlarsin ,hasta cikar gider..1 2 ay sonra bu sefer daha kotu halde gelir piskin piskin siritir anlatmaya baslar 10 doktor gezdim ilaclarinin hicbirisini kullanmadim-marifet gibi-ayse hanim su haplari verdi onlar azicik iyi gelir gibi oldu bi de okse otu kaynatip ictim ama tam gecmedi gibi yine bak sana geldim sevdim seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 dana22 said: tekrar ediyorum hic bir zorunlulugu yok..orasi ozel hastane ve hasta hayati tehlike tasimiyor gabar dağında mı büyüdün abi, doktor bu şekilde reddedemez isterse allahı olsun hekimlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 ne demek reddedemez ? neden reddemeyecegini bana aciklar misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 http://www.zpnd.com/neden.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Ustune bi de hipokrat yemininden alinti yapalim; said: Yeteneğim ve hakimiyetim ölçüsünde hastalarımın iyiliği için tedaviler önereceğim ve asla kimseye zarar vermeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 hah ayni sebepten dolayi da reddedebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Gec kaldin annem, caktim araya yeminden paragrafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 hipokrat yemini de kimseyi baglamaz..gunumuzde acikcasi hipokrat yeminine sadik kalmaya calisan arkadaslarin cani cok yanmis baslarina bir suru bela acilmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 evet abi kotu cakmissin ..sigisamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 dana22 said: tekrar ediyorum hic bir zorunlulugu yok..orasi ozel hastane ve hasta hayati tehlike tasimiyor sus cahil. zorunda, yasak geri çevirmek. kafasına soktuğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 harbi gabar dağında büyümüşsün ama sen darp, kavga, yetersizlik vs. olmadığı sürece hiçbir doktor hiçbir hastayı reddedemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 masa said: dana22 said: tekrar ediyorum hic bir zorunlulugu yok..orasi ozel hastane ve hasta hayati tehlike tasimiyor sus cahil. zorunda, yasak geri çevirmek. kafasına soktuğum nerdeymis o yasak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar