arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 sonunda audrey gorduk de bu kadar bayik bir donus olamazdi. sahne uzatmalari oynadi resmen sfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Icim baydi valla orayi izlerken gecmemek icin zor tuttum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 13. Bölüm Audrey hala komada olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Nasıl bir sondu bu böyle? Hani tamam David Lynch de, pekçok şey havada kaldı. Bir sezon daha şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 bir david lynch yapımını son için izlersen baştan dolandırılırsın. ben o yüzden izlemiyorum hiçbirini^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 adam olasi sonraki sezonun pazarlik masasina guclu oturabilmek icin final cekmis ahah. showtime'in streaming service'ine uye katti denmis. bence patlar. buraya kadarmis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 beynim yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 K A N D I R I L D I M sen gel ilk sezondan başla izlemeye sonra fire walk with me filmini izle , yapımcı yüzünden eksik kalan parçaları anlamaya calis (bir bok anlatmiyor o film de neyse ) ardindan aslında eksik bir şey yok 25 yıl sonra devam etmeyi kurguladıgını düşün 3. sezonu izle ama finalde bir bok cıkmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar