arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 sonunda audrey gorduk de bu kadar bayik bir donus olamazdi. sahne uzatmalari oynadi resmen sfdg.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Icim baydi valla orayi izlerken gecmemek icin zor tuttum kendimi
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 13. Bölüm Audrey hala komada olabilir mi?
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Nasıl bir sondu bu böyle? Hani tamam David Lynch de, pekçok şey havada kaldı. Bir sezon daha şart.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 bir david lynch yapımını son için izlersen baştan dolandırılırsın. ben o yüzden izlemiyorum hiçbirini^^
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 adam olasi sonraki sezonun pazarlik masasina guclu oturabilmek icin final cekmis ahah. showtime'in streaming service'ine uye katti denmis. bence patlar. buraya kadarmis :P
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 K A N D I R I L D I M sen gel ilk sezondan başla izlemeye sonra fire walk with me filmini izle , yapımcı yüzünden eksik kalan parçaları anlamaya calis (bir bok anlatmiyor o film de neyse ) ardindan aslında eksik bir şey yok 25 yıl sonra devam etmeyi kurguladıgını düşün 3. sezonu izle ama finalde bir bok cıkmasın...
Öne çıkan mesajlar