Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğu Amerika gezisi

Trias

Öne çıkan mesajlar

Gelecek yaz 20-25 gün doğu amerika gezisi planlıyorum. Los Angeles gidiş San Francisco dönüş. vegas, yosemite, grand canyon araba ile dolaşmaca.

Bu rotayı yapan oldu mu? İlk nereye inmek lazım LA mi SF mi?

Bu arada illa gezilmesi gereken başka yerler var mı?

Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben aynı rotay yaptım. Sf te indim araba kiraladım. Oradan las vegas. Oradan da los angeles. Death valleye git. Yosemite te kalmayı düşünüyosan önceden hotel ayarla. 2 otel vardı gittiğimde. 2 si de full doluydu. Arabada uyumak zorunda kaldım. La e geçerken bi batı kasabası vardı. Böyle kovboy movboy eşyaları vs. Ora idare ederdi. Las vegas ta four queens hoteli tavsiye ederim. Hemen önünde gösteriler konserler falan oluyo. Sokağın ismini unuttum. Strathosphere tower a gidersin zaten. Üstündeki aletlere bin. Güzel deneyim. Los angeles ta ara sokaklarda dikkat et. Çadır kurmuş homelesslar dolu. Orada universal studios a ve six flag e gidersin. Sf te alcadraz a gidersin. Ama onun için de önceden rezervasyon yaptırman gerekli. Golden gate i falan görürsün. La de beverly hills te takılırsınız ayrıca. Hollywood bulvarında da ucuz magazalar vs. dolu, hediyelik eşya için olsun, kıyafet olsun. Ayrıca müze falan vardı da girmedim. Aklıma gelenler bunlar 3-4 sene oldu. Olursa aklıma gelen birşey yazarım yine. Daha çok zaman var zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...