Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: s7e7v7e7n, 10 Ocak 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bencede Rogue...kendi lvl imde 2 moba hic dusunmeden daliyorum en kotu durumlarda vanish le yirtiyorum war mi 1 kanla 5 mobun arasindan cikcak baska char ??/ var Hunter sıkıştınmı atarsın feith death kurtulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s7e7v7e7n Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ehhe Dogru bak onu unutmusum :)[signature][hline]50Troll Rogue US Server Shattered Hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Petli karakterler iste...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XlendaR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Her class oldukca iyi solo yapabiliyor. Ote yandan bence all-around classlarin yaratiklari oldurmesi daha uzun suruyor, ancak daha zor oluyorlar. Ben mage oynuyorum mesela, dikkatli olmazsam kolay oluyorum, ama dikkatimi verirsem de 2 kat hizli olduruyorum. Bence bu da oyunu daha zevkli yapiyor. Her class soloda gayet iyi.[signature][hline]------------- Xarr-Amn Xli'leith -Eclipse- RoA/XlendaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Direk paladin derim kendi levelımda 3-4 mobu aynı anda aldıım oldu korede 36 lvl paladinim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 mage spellcaster larin dmg dealer i nasil oluyorda pvp de gucsuz oluyor bide cast time lari sifirlada baya iyi mantik. pek alismissiniz siz single player oynayip catir catir ezmeyi e guzelim bu mmprog yok oyle power play herkeze gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 PvP deki en iyi solocudanmi bahsediyoruz? PvE dekindenmi?[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JosephFreeRight Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 PvE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Daha Hunter ım lvl 10 cok fazla deneme fırsatı bulamadım ama petı onden gonderıp arkadan oklayarak cok rahat solo yapabılıyorsunuz.Zaten petın olmesıne yakın mob sıze donuyo gelene kadar slow arrow yemıs vazıyette oluyo..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 valla hunter da da petini iyi kullanirsan ve kaliteli kombolar kullanirsan kendi levelinde 3 mobun ustesinden gelebilirsin![signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Merhaba. Bir mage karakterim var lvl 39 oldu. Eğer 3-5 mobun arasına gireyim hepsini öldüreyim diye düşünmüyorsanız mage gayet iyi. Çünkü sizin lvl ınızdaki bir yaratığa Pyroblastla başlamadığınızı varsayarsak yanınıza gelene kadar %50 HP DMG veriyorsunuz. Yanınıza geldikten sonrada Instant cast büyüleriniz ve Arcane Miss. İle kolayca öldürebiliyorsunuz Ancak Mage in mana soruu var. Setimin her parçası 10 Int veriyor 3900 gibi bir manam var 3-4 yaratık ancak öldürebiliyorum o mana ile sonra mecburen Drink ve Food. Eğer Manam full iken 3 yaratık ataklanmışsa 1 ini poly edip diğer ikisini öldürebiliyorum ancak 3. yaratık için manam kalmıyor ( 10 dakika colldownlu olan büyümü kullanmazsam) Kardeşim lvl 22 Hunter yapmıştı benim mage karakterimle lvl ları aynı hızda gidiyordu. Rest dersi yok eğer tek tek kesiyorsanız yaratıkları. 4-5 Tane yaratık ataklansada en fazla petiniz ölüyor ama o da zor. Genelellikle rahat bir şekilde öldürebiliyordu. Yine kardeşim lvl 31 Paladin yaptı. yaratığı benim mage karakterime göre belki 2 kat zor öldürüyor ancak 7-8 yaratığın arasına girip çok rahat 4-5 tanesini öldürebiliyor. Hele 1 Saat Cooldownu olan büyüsünü kullanırsa hepsi ölüyor. Ama öldürme hızı hunter ve Mage e göre yavaş kalıyor. Mage ile serverın başından beri oynuyorum. Hunter Benim mage karakterimden 3 gün sonra açıldı. Paladin ise geçtiğimiz hafta içinde açıldı. Kardeşimden fazla bilgisayar başında olmama rağmen benim lvl larıma yaklaştı sayılır. Eminimki tek karakter ile oynasa 50+ yı çoktan görmüştü. Özelliklede paladinle.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Hunter[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] www.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 priest paladin rogue kim tutar bunları[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 geliyoooooooooooooor[signature][hline]Infected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 dethatt adlı şahıs haytında kaç kere mage oynadın? oynadıysan lvl kaç oldun? benim kaç tane mmporg oynadıgım hakkında bir bilgin varmı? git aynı lvl da bir shaman veya priest la yap önce bir pvp,dot ları dispelleyememenin sıkıntısını hisset şöyle bir güzel ondan sonra tanımadığın insanların masumane postlarına mesaj kaygılı yazılar yolla tamam mı şekerim hadi bol şans sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 geldi[signature][hline]Infected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 gidişide yaklaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 hepsinin ayri eglencesi zevki var. bencemi priest :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar