Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi solo yapabilen classlar?

JosephFreeRight

Öne çıkan mesajlar

Her class oldukca iyi solo yapabiliyor. Ote yandan bence all-around classlarin yaratiklari oldurmesi daha uzun suruyor, ancak daha zor oluyorlar. Ben mage oynuyorum mesela, dikkatli olmazsam kolay oluyorum, ama dikkatimi verirsem de 2 kat hizli olduruyorum. Bence bu da oyunu daha zevkli yapiyor. Her class soloda gayet iyi.[signature][hline]-------------
Xarr-Amn Xli'leith
-Eclipse-

RoA/XlendaR
Sosyal ağlarda paylaş

PvP deki en iyi solocudanmi bahsediyoruz? PvE dekindenmi?[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba.
Bir mage karakterim var lvl 39 oldu. Eğer 3-5 mobun arasına gireyim hepsini öldüreyim diye düşünmüyorsanız mage gayet iyi. Çünkü sizin lvl ınızdaki bir yaratığa Pyroblastla başlamadığınızı varsayarsak yanınıza gelene kadar %50 HP DMG veriyorsunuz. Yanınıza geldikten sonrada Instant cast büyüleriniz ve Arcane Miss. İle kolayca öldürebiliyorsunuz
Ancak Mage in mana soruu var. Setimin her parçası 10 Int veriyor 3900 gibi bir manam var 3-4 yaratık ancak öldürebiliyorum o mana ile sonra mecburen Drink ve Food. Eğer Manam full iken 3 yaratık ataklanmışsa 1 ini poly edip diğer ikisini öldürebiliyorum ancak 3. yaratık için manam kalmıyor ( 10 dakika colldownlu olan büyümü kullanmazsam)

Kardeşim lvl 22 Hunter yapmıştı benim mage karakterimle lvl ları aynı hızda gidiyordu. Rest dersi yok eğer tek tek kesiyorsanız yaratıkları. 4-5 Tane yaratık ataklansada en fazla petiniz ölüyor ama o da zor. Genelellikle rahat bir şekilde öldürebiliyordu.

Yine kardeşim lvl 31 Paladin yaptı. yaratığı benim mage karakterime göre belki 2 kat zor öldürüyor ancak 7-8 yaratığın arasına girip çok rahat 4-5 tanesini öldürebiliyor. Hele 1 Saat Cooldownu olan büyüsünü kullanırsa hepsi ölüyor. Ama öldürme hızı hunter ve Mage e göre yavaş kalıyor.

Mage ile serverın başından beri oynuyorum. Hunter Benim mage karakterimden 3 gün sonra açıldı. Paladin ise geçtiğimiz hafta içinde açıldı. Kardeşimden fazla bilgisayar başında olmama rağmen benim lvl larıma yaklaştı sayılır. Eminimki tek karakter ile oynasa 50+ yı çoktan görmüştü. Özelliklede paladinle.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

dethatt adlı şahıs
haytında kaç kere mage oynadın?
oynadıysan lvl kaç oldun?
benim kaç tane mmporg oynadıgım hakkında bir bilgin varmı?
git aynı lvl da bir shaman veya priest la yap önce bir pvp,dot ları dispelleyememenin sıkıntısını hisset şöyle bir güzel ondan sonra tanımadığın insanların masumane postlarına mesaj kaygılı yazılar yolla tamam mı şekerim
hadi bol şans sana
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...