DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 10 gündür hastayım. Ofiste herkes kırılıyor. Bi de hesapta kışa girmeden grip aşısı olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 ılık mısınız? karda maç yapıyorum, taş gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 TOPLANTIYA hazırlık devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Wishmaster said: ılık mısınız? karda maç yapıyorum, taş gibiyim. ooo ne dediiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Dizim bileklerini kesip soğuk suya yatmış günlük. 1 ay elleşmeyeceksin, ölüm döğüşüne de ara ver dedi doktor ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 4 haftada yapmam gerekenleri düşününce nifis alamuyurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 wastyrx said: Dizim bileklerini kesip soğuk suya yatmış günlük. 1 ay elleşmeyeceksin, ölüm döğüşüne de ara ver dedi doktor ^_^ Ya iki oldu da dayanamadim. Bilerek herhalde ama bileklerini kesenler maksimum verim için sıcak suya yatmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 intaar etmeyi bile bilmiyor daha pleb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 9'da başlayan işime uyanamadığım için 11.30'da gittim günlük. Yakında kovulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 quixef said: Ya iki oldu da dayanamadim. Bilerek herhalde ama bileklerini kesenler maksimum verim için sıcak suya yatmalı. 500 yıldır anlatıyorum bende soğuk suda uykuya yatar gibi acısız gideceğim canım tatlı benim diye, yavaş akması bişiyi değiştirmiyor kurtaracak insanın olmadıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 2 haftadır Adana'dayım. Sanırım net 5 kilo aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Çarşamba antebe gidip 2 günde 3 kilo almayı planlıyorum bende ama tabisi kısfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 cok yakinda olucem lan galiba, bi anda oyle bi his geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 sikecılıma baktım şimdi şubat'ın son haftası bağırsaklarını deşip kanında dansedicekmişim istersen erteleyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 yok, bana uyar subat sonu, gorusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 bağırsaklarını deşersen bokunda dansedersin gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 gitmeden kakami yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 tekniği var abi önce korkutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 SENDENKİMKORKARLANKİMKORKAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 suitlerimiz wool kravatlarimiz silk gunluk yalniz iyi girdi yine be para biriktiremicem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Büyük ablamın sevimsiz eşi salonda yere yatmış da baldız bir sırtımı çiğne bakalım ehe ehe demiş gibi bir sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Umarım yakın kız arkadaşlarımın bebekleri olur da onları seviyor gibi yapıp ağlatırım. Böyle pofuduk ayak bileklerinden tutup baş aşağı sallarım da beyinlerine kan gider. Ağlamaktan morarırlar sonra da onlara sımsıkı sarılır teyzeniz yanınızda korkmayın der öperim. Hadi inşallah bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 3 gibi uyandım. akşamdan kalmış olmanın mutsuzluğu güne -10 başlattı zaten. dün tüm parayı içkiye gömdüm bugün parasızım. neyse ki eve temizliğe gelen ablam 2 sigara bıraktı da tütün eksiğini çok hissetmedim. malum sevgililer günü. kız arkadaşım yok kafam rahat. ama olsa daha mı iyi olurdu diye de düşünüyorum zaman zaman. hoş o partnerine bakar bilinmez. adliye stajı bitene kadar çalışmama kararımda ısrarcıyım hala. gün sayıyorum staj bitsin de çalışmalara başlayayım diye. ara dönemdesin Sodom. bekle ki güzel gelişmeler olsun. hem kendimi geliştiriyorum çok çok iyi kullanmıyorum boş zamanımı ama hepten de bok etmiyorum. insanın kendini dinleyebilecek böyle dönemlerinin olması çok iyi. kıymetini bil yavşak şikayet etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 pulp fiction izliyorum popcorn yiyorum 2. biramdayım happy valentine's day sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar