dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 gecmis olsun. umarim hersey istediginizden de iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 geçmiş olsun :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Teşekkür ettim çok hepinize ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Geçmiş olsun wast :/ Yok Rasmon ağrımıyor kanka sağ ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 wastyrx said: Dün bilinci açıldı tamamen, bugün küfür bile ediyor ^_^ (tu) arayayım bana da küfretsin eğer farklı birini fln isterse ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ''dibi tutmadan pilav nasıl yapılır?'' enter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 tencere seramik olsun bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Ben o kadar zengin değilim. Dur özele gelsene sana bir şey soracağım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 wastyrx said: Dün bilinci açıldı tamamen, bugün küfür bile ediyor ^_^ bu nedir abi noldu ben bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ne bicim mod sun ya sen alin bunu burdan al al al al al hicbir seyden haberi yok cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ooo uyku vaktim gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Sabah doktora gittim, sol göz düzelemeyecekmiş. Damla falan verdi. Böyle işte. http://www.youtube.com/watch?v=aLWVGqp_-_s http://www.youtube.com/watch?v=gGZzBZl4Wmw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ne vardı ki gözünde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Benimki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Ben kor olacagim ama, benimki daha cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Pitos + şaşıyım, hiçbir şey göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 1-2 sayfa önce yazmıştım.bir süredir cilveleşiyorduk. sevgilisi var malesef. bu tarz oç durumunda olmayı sevmiyorum ama gönül bu sokarım sevgilisi varmış yokmuş dinlemem. inanılmaz kaptırdım kendimi seviyorum baya. sonunda evine bırakırken dudak kenarı öpücüğüyle ne hissetiğimi söyledim. ağladı. şimdi onlar düşünsün çokta fifi. olur ya da olmaz söyledim rahatladım. benim içimde patlıcagına onların içinde patlasın. ha kızı baya seviyorum ama yapacak bir şey yok olmazsa beklicek halim yok. sevgilisi yokken de tanıyordum ama varken aşık olmak varmış kaderimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 olm yuva yikanin yuvasi olmaz, akilli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 lanetler olsun bilerek yapmıyorum ya. ergenlikten beri böyle. artık nasıl bir psikolojik problemim varsa amk. nerde sevgilisi olan kız varsa tutuluyorum. doğuştan behlül sendromum var. ayırabildiklerim oldu ayıramadıklarım oldu. yaptığımı savunmuyorum bana yapılsa çıldırır katil olurum ama kendimi şöyle avutuyorum. yavşaklık ya ada meriçlik yok. söyler çekilir muhattab olmam. gerisi ona kalmış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Bugun senin icin baskasini birakan yarin da baskasi icin seni birakir gibi geliyo da belli de olmaz tabi. Piyango misali gercek askini bulmus da olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 :)-D sevgilisi yokken çekici olmayan kız niyeyse sevgilisi olduğunu öğrenince çok daha çekici geliyo niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Yatiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 di said: Bugun senin icin baskasini birakan yarin da baskasi icin seni birakir gibi geliyo da belli de olmaz tabi. Piyango misali gercek askini bulmus da olabilirsin. bu doğru kesinlikle. ama işte kalp ağrısından mecbur yürüyorsun. içimde kalmasın diye. biriyle tanışıyorsun çok iyi anlaşıyorsun inanılmaz bi elektrik hoş sohbet. hop sevgilisi var. hayalkırıklığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Imkansiz bi durum degil abi. Etik olani yapcaniz. Kiz sevgilisinden ayrilcak, senle devam edicek, herkes mutlu olmasa da geregi yapilmis olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Süphesiz ki, sevgilisi olan kiza yuruyenin (sevgilisine) yurunecektir. Onlara ne buyuk azab vardir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar