Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #11

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uyuyamadım pek günlük, bugünü ve yarını dolduracak kadar işim var bir de vergi dairesine gitmem lazım. Akşama yoga neyim yabayım da bari yarın birini öldürmeden devam edeyim hayatıma ^_^
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Uyuyamadım pek günlük, bugünü ve yarını dolduracak kadar işim var bir de vergi dairesine gitmem lazım. Akşama yoga neyim yabayım da bari yarın birini öldürmeden devam edeyim hayatıma ^_^

önce kutunu boşalt
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

rusa git rusa

vicıdı toprakla
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

sdf

wastyrx said:

rusa git rusa

vicıdı toprakla

cınım yhaa <3
Mesaj tarihi:
yıllar sonra unuturum diye yazıyorum. Editör di banlanıca forumu ele geçirdi. sonra bana "en antipatik" title verdi. (verir diye yazdım, yoksa hala title mitle yok ortada)
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

jagerlisini öneririm (tu)

abi ben nane limon tadı alınca, aklıma hemen her midem bulandığında kaynatılan nane limon gelio, midem bulanıo. pavlovun köpeği gibin.
Mesaj tarihi:
Abi ben zaten genelde ya vodka bull ya long island ice tea içerim, viski veya rakı daha seyrek işte, ama artık doktorum vodka bull yasakladı :(

o bakımdan paso long island yapacak bir şey yok. ya da lynchburg lemonade fln.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...