Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Wishmaster said: Tatile ihtiyacın var :) evet de işte taaaaaaaaa ağustos a kadar no tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Uff plot twist oldu cok pis ama bana ekmek cikmadi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Böyle zor oluyor, gidip kendime portakal soyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Uyuyamadım pek günlük, bugünü ve yarını dolduracak kadar işim var bir de vergi dairesine gitmem lazım. Akşama yoga neyim yabayım da bari yarın birini öldürmeden devam edeyim hayatıma ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Lan madem işin gücün var niye bana sarıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 wastyrx said: Uyuyamadım pek günlük, bugünü ve yarını dolduracak kadar işim var bir de vergi dairesine gitmem lazım. Akşama yoga neyim yabayım da bari yarın birini öldürmeden devam edeyim hayatıma ^_^ önce kutunu boşalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 wastyrx said: Uyuyamadım pek günlük, bugünü ve yarını dolduracak kadar işim var bir de vergi dairesine gitmem lazım. Akşama yoga neyim yabayım da bari yarın birini öldürmeden devam edeyim hayatıma ^_^ rusa git rusa vicıdı toprakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 hayat çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 mojito içmek fln zor şeyler evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 benimle calismak istemeyeni ben de istemem diyor sonra da yerine adam bulmadan da bi yere gondermem diyor tam rahatsız ya huur cocugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Beni beğeneni ben ben ben beğenmem benim beğendiğim de beni beğenmez, dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Dworgian said: mojito içmek fln zor şeyler evet bazen cok zor oluyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 NolaxThensbane said: sdf wastyrx said: Uyuyamadım pek günlük, bugünü ve yarını dolduracak kadar işim var bir de vergi dairesine gitmem lazım. Akşama yoga neyim yabayım da bari yarın birini öldürmeden devam edeyim hayatıma ^_^ rusa git rusa vicıdı toprakla cınım yhaa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Theridone said: Dworgian said: mojito içmek fln zor şeyler evet bazen cok zor oluyo =/ hiç sevmem o içkiyi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 jagerlisini öneririm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 yıllar sonra unuturum diye yazıyorum. Editör di banlanıca forumu ele geçirdi. sonra bana "en antipatik" title verdi. (verir diye yazdım, yoksa hala title mitle yok ortada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Black-ice said: jagerlisini öneririm (tu) abi ben nane limon tadı alınca, aklıma hemen her midem bulandığında kaynatılan nane limon gelio, midem bulanıo. pavlovun köpeği gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Varsa bir tebrik ederiminizi alırım. mihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 odtü'ye dönüş mü? hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Askerlik görevini neden yerine getirmedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Askerlik yoksa babam beni sana vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ooo uzun mesafeli iliski yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Dworgian said: hiç sevmem o içkiyi ben Sana tatli kokteyller o zaman abi, ben de aksine eksi olan ne varsa muptezeliyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Abi ben zaten genelde ya vodka bull ya long island ice tea içerim, viski veya rakı daha seyrek işte, ama artık doktorum vodka bull yasakladı :( o bakımdan paso long island yapacak bir şey yok. ya da lynchburg lemonade fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Theridone said: Askerlik yoksa babam beni sana vermez molotof hazırlamayı biliosa verir bence. seninkiler pıf dio sönüo asjdaklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar