Theridone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Dworgian said: senden anca biji hormone salgılanır. O da lazim simdi molotof skilleri gelisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 wastyrx said: Yaşın kaç başın kaç ne haylazlığı yaahahafsad Karisma lan adama, yakinda evlencek zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 wastyrx said: Yaşın kaç başın kaç ne haylazlığı yaahahafsad işte tamam olm. evi kapatıp aile yanına taşındım, böyle ilk dışarı çıktım bi gece arkadaşla. saat 2 de annem aradı "gelmio musun?" diye ne güldüydüm ya asdasjkdhas onlar için hala çocuğum ya, insan alışıo =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Theridone said: Dworgian said: senden anca biji hormone salgılanır. O da lazim simdi molotof skilleri gelisiyo sana düzgün bir kız lazım. kendine gel lan artık hala biji molotof fln =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Dworgian said: wastyrx said: Yaşın kaç başın kaç ne haylazlığı yaahahafsad işte tamam olm. evi kapatıp aile yanına taşındım, böyle ilk dışarı çıktım bi gece arkadaşla. saat 2 de annem aradı "gelmio musun?" diye ne güldüydüm ya asdasjkdhas onlar için hala çocuğum ya, insan alışıo =)) aynisi basima geldi 15 yasimdan beri yurt disinda tek basima yasarim. trye gelince birgün saat 3 kadar beni bekledigini farkettim. Gece gece kalay yedik arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 senin yaşın ufak ama be. 15 yaşından beri yurt dışı diosun maks 5 sene olmuştur. ben dün 36 oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 20-22 iken gece 3-4 de sokakta olmama aldirmayan annem su anda saat 11 de telefonlara basliyor "nerdesin, hadi gel artik gec oldu" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 e doğal. tacizcisi var otu var potu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 aynısı ben izmitte yaşarken oluyordu, öğrenciyiz öldük mü kaldık mı bi ara sor 10 saniye bari :D bazen 5 gün konuşmadığımız oluyordu cuma geliyorum istanbula saat 12 olunca hemen hadi oğlum nerde kaldın bak dışarda tinercisi var hırsızı var eve gel asdafsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 kız başına sokakta napçan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Theridone said: wastyrx said: Yaşın kaç başın kaç ne haylazlığı yaahahafsad Karisma lan adama, yakinda evlencek zaten :/ Seni beğenmiyorum ben. Bana yazmazsan sevinirim .s .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Bir tek siz değerli değilsiniz tamam mı? Bizi de anamız babamız merak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 .s .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 wastyrx said: Seni beğenmiyorum ben. Bana yazmazsan sevinirim .s .s NO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Dworgian said: sana düzgün bir kız lazım. kendine gel lan artık hala biji molotof fln =) Valla wastryx sağolsun itlik serserilik skillerimi törpüledi. gerisi kısfmet :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ivy said: Bir tek siz değerli değilsiniz tamam mı? Bizi de anamız babamız merak ediyor. sen rıdvanı fln tanıştır aileye, merak etmezler. ha tabii rıdvanın da ev elektriğine göz dikmemesi ve bijilememesi lazım o ara. misal benim arkadaşlarımın aileleri bana emanet ederlerdi gece çıkarken dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Theridone said: Dworgian said: sana düzgün bir kız lazım. kendine gel lan artık hala biji molotof fln =) Valla wastryx sağolsun itlik serserilik skillerimi törpüledi. gerisi kısfmet :)o aferin aferin iyi adam ol ne öyle hayta gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Dworgian said: ha tabii rıdvanın da ev elektriğine göz dikmemesi ve bijilememesi lazım o ara. Az önce mantıyı kaybettin ve seni ölüm döğüşüne davet ediyorum. theRıd0ne sıkıyor ben bişi yabmadım ama İzmire gidince bi doz sopa vereceğim ona belki onu motive ediyordur kendine ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Ay Rıdvan'a kurban olun siz. Hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 wastyrx said: Dworgian said: ha tabii rıdvanın da ev elektriğine göz dikmemesi ve bijilememesi lazım o ara. Az önce mantıyı kaybettin ve seni ölüm döğüşüne davet ediyorum. theRıd0ne sıkıyor ben bişi yabmadım ama İzmire gidince bi doz sopa vereceğim ona belki onu motive ediyordur kendine ^_^ noldu şimdi arkadaş ben niye mantıyı kaybettim ama ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ivy said: Ay Rıdvan'a kurban olun siz. Hıh. o kadar sevmeyelim ya sevdiğimiz kadarı yeter bize lksajdsaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ivy said: Ay Rıdvan'a kurban olun siz. Hıh. http://25.media.tumblr.com/047f7ada3000bd846b97675a44e36af6/tumblr_mowxm20QGw1qkq4j4o1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Nasıl uykum var, nasıl çalışmak istemiyorum belli değil =/ Yatıp uyusam da "boşa geçio zaman" diye uyumak istemicem fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Tatile ihtiyacın var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Dworgian said: Wishmaster said: Östrojen verelim sana? vücut yapıcam diye steroid ve testesteron basanlar bir kür sonunda tek doz östrojen basıolarmış. niye diye sordum arkadaşa, "eğer onu basmazsan vücut testesteron üretmeyi bırakıo dışardan gelio die" dedi sonra noldu "vücot yaptım". aman aferin. kuru üzüm gibi olur valla cevizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar