dana22 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Patice said: senko said: Patice said: senko said: bana da ev bulun sancaktepe - maltepe arası yolculuğa daha dayanamıyacam. Bütçe ne? 1.5k Ucuz uçak bileti hizmetinden sonra gayrimenkul danş.. http://www.sahibinden.com/kiralik-daire/istanbul-maltepe?price_min=1400&price_max=1700 1.5 diyince hemen yapistirmissin 1700 u .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 DavidMills said: Yok daha değil acele etme. 27 senelik içiciyim, şansın yüksek zaten. Motivasyonumu kırma bare. 43 yasindayim..ilkokulda sigara icmeye ortaokulda paket tasimaya basladim..universitede 2 kez 1 er seneden uzun araliklarla biraktim.. hali hazirda 5 senedir de icmiyorum.. herhangi bir ilac terapi bant vs kullanmadim.. yapabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 dana22 said: Patice said: senko said: Patice said: senko said: bana da ev bulun sancaktepe - maltepe arası yolculuğa daha dayanamıyacam. Bütçe ne? 1.5k Ucuz uçak bileti hizmetinden sonra gayrimenkul danş.. http://www.sahibinden.com/kiralik-daire/istanbul-maltepe?price_min=1400&price_max=1700 1.5 diyince hemen yapistirmissin 1700 u .. 1.5 veren 1.7 verir ne var ki sdfsds.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 ha iste o hesapla kiralar ucuyor..yan daireye 500 vermisler ben 600 cekeyim diye diye kiralar ucanzi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Bende 42 yaşındayım. 88 den beri içiyorum. 1.5 paket netim var, arada alkol durumu olursa rahat 2 paket oluyordu. En ziftlisini içtiğimden ciddi içiciyim aslında. Keyifte alıyorum, ama artık göğüs vs sıkıntı olmaya başladı. 1.5 sene önce bir gazla bıraktım esasında. 15 gün nikotin bantı sonrası temiz bıraktım sayılır. 4 ay alkollü ortamalarda bile sürmedim ağzıma. Saçm sapan bir şeyi bahane edip tekrar başlamıştım. Bırakabiliyorum da, korkum 6 ay sonra kafaya birşey takarsam. Onu çözdüğümde bırakırım zaten. İstek var, motivasyon da var. Bakacaz. dana, tebrikler bu arada. 5 sene güzel rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 20 senedir içen bir arkadaşım bıraktıktan sonra 'Peynir ve zeytinin' tadının böyle olduğunu bilmiyodum ben.. dedi. Kabus. Eşiniz çocugunuz aile rahatsız olmuyo mu peki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 kimse küllükle öpüşmek istemez. sigarayı bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 dana22 said: ha iste o hesapla kiralar ucuyor..yan daireye 500 vermisler ben 600 cekeyim diye diye kiralar ucanzi.. Şaka tabi. Kiralar uçtu gitti. 1000'den başlıcak bakmaya o zaman.. Zor işler baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 7-8 senedir evde içmiyorum zaten. Balkon vs. Evde sigara kokusuna tahammül yok, hatta dışarıda çocuklar çok yakınsa bile gidip uzakta tüttürüyordum. O tat meselesi çok doğru. Nikotin paslandırıyor resmen tat alma duygusunu. 4 aylık dönemde bende farketmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 yok zaten neden sigara iciyorum kelimesine bir yanit veremeyince hersey bitiyor.. onun disinda yapilacaklar.. ilk 1 hafta tuketebilecegin ortamlara girmeyeceksin..gece cikmak yok ..icici arkadaslarindan uzak duracaksin.. evde butun paketleri kul tablalarini cakmaklari yoket.. sonra davranislarini az takip et en cok hangi eylemlerde sigara tuketiyordun ..onlarin yerine birseyler koymaya calis..atiyorum sana yemek sonrasi sigara icmek yerine kahve ic..gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Zaten amaç kendi iradenle bırakmak. Bu kez nikotin bantıda kullanmayacağım. Shampics vs gibi ilaçlara karşıyım zaten. El alışkanlığını yok etmek adına insanlar çereze abanabiliyor. Çekirdek vs. Buna da girmeyeceğim. Bol bol su tüketip, çok zorlanırsam normal sakızla geçiştirecem. An itibarı ile plan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 spora basla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Evet o da var planlarda. Ortam müsait zaten. Saat 10 da iş başı yapıyorum. 7-8 gibi kalkıp zorlamadan ufak yürüyüşlerle başlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 ehe ehe home office calisanlar bile daha erken aciyor dukkani ayip bee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 AVM sektörü böyle dana. Yazın gece 2 ye kadar açığız, an itibarı ile haftada yaklaşık 70 saat çalışıyorum. (son 1 haftadır özellikle) Personel bulana kadar böyle sonra düşeriz yine makul saatlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 dana22 said: onlarin yerine birseyler koymaya calis..atiyorum sana yemek sonrasi sigara icmek yerine kahve ic..gibi.. sonra kahvenin yanında bi sigara olsaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 sigara içmekten zevk alıyorsanız bırakmayın bence niye kendine işkence ediyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 eh 70 saat vahimmis..su anda neredeyse yarin kadar calisiyorumdur haftada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 senko said: de get :) dün kartaldan çevreyoluna çıkıncaya kadar rahat 40 dakika kaybettim. tam oh be demişken gişelerde cortladım (kaza yapmış mallar) gişeleri geçtim hoop dudullu trafiği :( istanbul güzel şehir ama ya niye isyan ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 araba kullanmazsan güzel şehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 istanbul yasamazsan harika bir sehir aslinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Helikopterle gezsen güzel şehir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Kafama silah dayayip ya istanbulda yasarsin, ya olursun deseler, oldurun derim. Ist da yasamak olmekten beter. Sabah yarim saatte gidilen yolu oglen 2 saatte donemiyosun falan. Heryer dilenci, suriyeli, kürt kayniyo vs . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 hey yavrum beee bu kafalara asla ulasamıycam be gunluk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 600 gr peynirli boregi stratosfere gondermis adam.. anam babam alibabadan balonu kamerayi almis koymus boregi cekmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar