Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir ilkokul cocugunun kompozisyonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Math-, 11 Ocak 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
Dedem bana torunum allah olmus der. Sevinir. Harçlik verir. Abime vermez, çünkü o arabaya kusan bir gerzek.

burası çok iyiymiş :)[signature][hline]Boo
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 11 Ocak 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
güzel ama beğenmedim...

LOL ben buna çok güldüm[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi.

Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Mesaj tarihi:
said:
Math-, 11 Ocak 2005 21:56 tarihinde demiş ki:Dedem bana torunum allah olmus der. Sevinir. Harçlik verir. Abime vermez, çünkü o arabaya kusan bir gerzek.
burası kopartan an.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
i see fake people..
Mesaj tarihi:
bunuda yegenim 5 yaşındayken yazdı okuyunca yarıldık.
'ilk savaşlarda türkiye çok yenermiş.Ama ilk savaşlarda bir kaç adamlarımız seyit olmıs,adamlarımızın mazarları özel mezarlara üyedir.'
http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5952
Mesaj tarihi:
Linki şöyle düzeltiyim:
http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5952

eheh çok iyi mezarlara üye olmak. acaba insanların ölmesini mezara üye olarak düşündüren şey nedirki bu yaştaki bir çocuga?[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
komedi bu ne ya harbiden çok tatlı olmuş yani çocuk resmen saf duygularla yazmış (?):)[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin

[Bu mesaj Dingaer tarafından 12 Ocak 2005 11:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
alala benim komp. tee kaç sene önce yazdıydım :p
komik.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Mesaj tarihi:
said:
Emaleth, 12 Ocak 2005 14:48 tarihinde demiş ki:
ekşi sözlük'ten otisabi yazdı bunu efenim, başkası değil.

komik evet :)

e-mail'ime gelmis iste, eksi sozluk takip etmiyorum, ben calmadim masumum :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 11 Ocak 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
Gerçi bana gerçekçi gelmedi ama, bence bu çocuk matematikçi yada frpci olacak heh.

katılıyorum[signature][hline]CoCoCola ic
Hayatı Yasa
Mesaj tarihi:
said:
LoMBaK, 11 Ocak 2005 22:02 tarihinde demiş ki:
yok abi ilkokula giden bir çocuk değil bunu ergenlik çağında uo oynayan biri yazmış gibi geldi bana mezarlıkta zombi ve babamı döverim olayı zaten tmm dedim:D

13 ile 18 yaşındaki uo oynayanlardan birimi bu şimdi ben 13 yaşında uo oynuyordum ama babamı dövmek fln istemiyordum[signature][hline]İced Earth
Mesaj tarihi:
baksana ultimacı cocuk heralde mezarda zombi kesio :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | : [email protected]
  • Yeni Oluştur...