Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mutsuzum.

chrome

Öne çıkan mesajlar

trde legal değil abi bildigim kadarıyla.

Yürürlükte olan 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'na göre, hastaya ötanazi uygulayan fail (hekim), tasarlayarak (taammüden) adam öldürme hükümlerine göre yargılanır ve ağırlaştırılmış müebbet (ömür boyu) hapis cezasıyla cezalandırılır.

gerçi pasif ötanazi yasalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Senin amacın ilgi çekmek hacı baksana herkes bişi yazıyor geyik döndürüyorsun. Çözüm önerileri yazan var. Muhabbet döndürüyorsun. Ben mesela meditasyon yapmayı öğren dedim. Onun dışında nasıl beslendiğini bilmiyorum ama sağlıklı beslenmek de iyi bir başlangıç.
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

Senin amacın ilgi çekmek hacı baksana herkes bişi yazıyor geyik döndürüyorsun. Çözüm önerileri yazan var. Muhabbet döndürüyorsun. Ben mesela meditasyon yapmayı öğren dedim. Onun dışında nasıl beslendiğini bilmiyorum ama sağlıklı beslenmek de iyi bir başlangıç.

ilgi çekmek değil canım sıkılıyor, paylaşmak istedim sadece, çözüm değil. şimdi sen kalkmışsın nezaket göstermişsin bir öneride bulunmuşsun ama önerin bana aşırı saçma geliyor. ben de nezaket gösterip o konuda bir şey söylemiyorum abi. sen bunu farklı algılıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

Soris said:

ilgi çekmek değil canım sıkılıyor, paylaşmak istedim sadece, çözüm değil. şimdi sen kalkmışsın nezaket göstermişsin bir öneride bulunmuşsun ama önerin bana aşırı saçma geliyor. ben de nezaket gösterip o konuda bir şey söylemiyorum abi. sen bunu farklı algılıyorsun.

Tamamdır o zaman İYİ FORUMLAR
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

Soris said:

bıçağa sarılıp ağlayacağın yerde gelmiş burda insanlarla muhabbet ediyosun
yazıklar olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Ortada sorun olarak algılanan bir şey varsa ve insanlarla sohbet etmen bu sorunu çözmeyecek hatta bir bakıma çözüme giden yolu kapayacak. Sen derdini anlatırsın anlık olarak rahatlarsın bu o an senin rahatlamana yetiyor ve sorunu çözmen için gereken radikal kararları almanı engeller. Şu an bu başlıkta yaşanan durum bu. Evet bir bakıma arkadaş derdini anlatıyor ve rahatlıyor. Fakat o derdi o acıyı o sorunu artık senin mutsuz olmanı sağlayan her ne ise onu besleyen sebepleri bulup ortadan kaldırmak için bir gayret gösterilmezse o her zaman orada duracaktır. Acıyı çeken sen olduğun için acının ve mutsuzluğunun kaynağını oluşturan sebepleri sadece sen bulabilirsin ve acını beslemeyi bıraktığın zaman acın da ölecektir.

Derdini anlatan arkadaşın sorunu tamamen stres kaynaklı. Çözümü de mükemmel olmaya çalışmamak ve self-centered bir insana dönüşebilmek. Böylece mutluluğun sahip olabilmekte değil, olabilmekte olduğunu anlayabilsin. Benim veya başkasının şimdi bu adama "stresi yenmelisin!" "kendi içine dön" "başkaları ne diyor takma kafana" "mükemmel olmaya çalışma" gibi şeyler söylemem hiç bir işe yaramayacaktır. Çünkü bir insana ol dediğinde olamaz. Ona nasıl olunacağının tekniğini göstermek gerekir. Bu her işte böyle. Tavsiye sadece bir başkasının fikridir. Uygulayıp uygulamamak kişinin sorunu. Her şey merak duygusu ile başlar. Benim sana tekrar önerim meditasyonun ne olduğunu araştır. Sorun olarak algıladığın konulara farklı bir şekilde bakmanı sağlayabilecek, acını ve mutsuzluğunu azaltabilecek bir pratik. Bu arada mutsuzluğun sebebi zihinde yaşanan dalgalanmalardır. Bu dalgalanmalar ne kadar azalırsa ve dalgasız berrak bir zihne ulaşırsan o kadar mutlu olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...