moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 veya fişi çek diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 haci dayi legal isler onlar, adam imzaliyo fisimi cekin diye, sen cekmesen de o fis cekiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 ben çekmesem baskası cekecek farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 trde legal değil abi bildigim kadarıyla. Yürürlükte olan 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'na göre, hastaya ötanazi uygulayan fail (hekim), tasarlayarak (taammüden) adam öldürme hükümlerine göre yargılanır ve ağırlaştırılmış müebbet (ömür boyu) hapis cezasıyla cezalandırılır. gerçi pasif ötanazi yasalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 gene aytunctan muhtesem bir soruyla karsi karsiyayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 asdgbjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 doktorlar onay verdikten sonra fişi cekmek yasal, ilacla öldürmek suc. bazı ülkelerde işte fişi cekmekte yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 bi an elektrikler kesilse mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 tesadüf eseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 kader olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 aquila said: bi an elektrikler kesilse mesela. e ölüm yasamın fıtratında vat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Ben yardım ederdim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Öyle bir durum olursa Türkiye'yi boş verin direk İsviçre'deki Dignitas ile iletişim kurun. Her şekilde yardımcı oluyorlar. Dignitas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Allahtan ümit kesilmez abi. bir de çıkmayan candan da kesilmiyor. dinimizde böyle. izmirden selamlar, plaka 35, iyi forumlar arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Senin amacın ilgi çekmek hacı baksana herkes bişi yazıyor geyik döndürüyorsun. Çözüm önerileri yazan var. Muhabbet döndürüyorsun. Ben mesela meditasyon yapmayı öğren dedim. Onun dışında nasıl beslendiğini bilmiyorum ama sağlıklı beslenmek de iyi bir başlangıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 bayağı komik şakalı esprili insanlar var ne güzel forum burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Soris said: Senin amacın ilgi çekmek hacı baksana herkes bişi yazıyor geyik döndürüyorsun. Çözüm önerileri yazan var. Muhabbet döndürüyorsun. Ben mesela meditasyon yapmayı öğren dedim. Onun dışında nasıl beslendiğini bilmiyorum ama sağlıklı beslenmek de iyi bir başlangıç. ilgi çekmek değil canım sıkılıyor, paylaşmak istedim sadece, çözüm değil. şimdi sen kalkmışsın nezaket göstermişsin bir öneride bulunmuşsun ama önerin bana aşırı saçma geliyor. ben de nezaket gösterip o konuda bir şey söylemiyorum abi. sen bunu farklı algılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 kendini kamcilattir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 ya da dibini dovdur. ya da en iyisi noyanla takil sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 chrome said: Soris said: Senin amacın ilgi çekmek hacı baksana herkes bişi yazıyor geyik döndürüyorsun. Çözüm önerileri yazan var. Muhabbet döndürüyorsun. Ben mesela meditasyon yapmayı öğren dedim. Onun dışında nasıl beslendiğini bilmiyorum ama sağlıklı beslenmek de iyi bir başlangıç. ilgi çekmek değil canım sıkılıyor, paylaşmak istedim sadece, çözüm değil. şimdi sen kalkmışsın nezaket göstermişsin bir öneride bulunmuşsun ama önerin bana aşırı saçma geliyor. ben de nezaket gösterip o konuda bir şey söylemiyorum abi. sen bunu farklı algılıyorsun. Tamamdır o zaman İYİ FORUMLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 chrome said: Soris said: Senin amacın ilgi çekmek hacı baksana herkes bişi yazıyor geyik döndürüyorsun. Çözüm önerileri yazan var. Muhabbet döndürüyorsun. Ben mesela meditasyon yapmayı öğren dedim. Onun dışında nasıl beslendiğini bilmiyorum ama sağlıklı beslenmek de iyi bir başlangıç. ilgi çekmek değil canım sıkılıyor, paylaşmak istedim sadece, çözüm değil. şimdi sen kalkmışsın nezaket göstermişsin bir öneride bulunmuşsun ama önerin bana aşırı saçma geliyor. ben de nezaket gösterip o konuda bir şey söylemiyorum abi. sen bunu farklı algılıyorsun. bıçağa sarılıp ağlayacağın yerde gelmiş burda insanlarla muhabbet ediyosun yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Ortada sorun olarak algılanan bir şey varsa ve insanlarla sohbet etmen bu sorunu çözmeyecek hatta bir bakıma çözüme giden yolu kapayacak. Sen derdini anlatırsın anlık olarak rahatlarsın bu o an senin rahatlamana yetiyor ve sorunu çözmen için gereken radikal kararları almanı engeller. Şu an bu başlıkta yaşanan durum bu. Evet bir bakıma arkadaş derdini anlatıyor ve rahatlıyor. Fakat o derdi o acıyı o sorunu artık senin mutsuz olmanı sağlayan her ne ise onu besleyen sebepleri bulup ortadan kaldırmak için bir gayret gösterilmezse o her zaman orada duracaktır. Acıyı çeken sen olduğun için acının ve mutsuzluğunun kaynağını oluşturan sebepleri sadece sen bulabilirsin ve acını beslemeyi bıraktığın zaman acın da ölecektir. Derdini anlatan arkadaşın sorunu tamamen stres kaynaklı. Çözümü de mükemmel olmaya çalışmamak ve self-centered bir insana dönüşebilmek. Böylece mutluluğun sahip olabilmekte değil, olabilmekte olduğunu anlayabilsin. Benim veya başkasının şimdi bu adama "stresi yenmelisin!" "kendi içine dön" "başkaları ne diyor takma kafana" "mükemmel olmaya çalışma" gibi şeyler söylemem hiç bir işe yaramayacaktır. Çünkü bir insana ol dediğinde olamaz. Ona nasıl olunacağının tekniğini göstermek gerekir. Bu her işte böyle. Tavsiye sadece bir başkasının fikridir. Uygulayıp uygulamamak kişinin sorunu. Her şey merak duygusu ile başlar. Benim sana tekrar önerim meditasyonun ne olduğunu araştır. Sorun olarak algıladığın konulara farklı bir şekilde bakmanı sağlayabilecek, acını ve mutsuzluğunu azaltabilecek bir pratik. Bu arada mutsuzluğun sebebi zihinde yaşanan dalgalanmalardır. Bu dalgalanmalar ne kadar azalırsa ve dalgasız berrak bir zihne ulaşırsan o kadar mutlu olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Soris süper yazmışsın ben de dolu kafadan muzdaripim ve dediklerine bakmaya çalışıyorum ara sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Yeaa meditasyon ne yeaaa hibster mıyız meditasyon falan saçma salak işlerle uğraşıcaz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 berrak bir zihin ne kadar uzak bi kavram bana ya yarrrrrrrrrk gibi bir zihnim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar