senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 adam nişanlanmış olm ne uzaktaki sevgilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ya nişan dediğin nedir abi. ne manası var yani. 6 defa nişan atan bi kız tanıyorum ben. öyle bağlayıcı bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 chrome un çözümü belli de işte aksiyona geçebilirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Seks yab, sonra ölüm döğüşü kazan ve aynı gece tekrar seks yab. en az 5 ay idare eder seni bu kombo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 serotonin ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Son mesaj mutlu etti beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 bi kagit yapistir biseycigin kalmaz zaten izmirdeymissin ulasman sıkıntı olmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 chrome said: ulan su son soyledigin su ana kadar aldigim en harika tavsiye galiba ama butun bunlari yapacak got yok bende. cafe degil de muhendislik burosu acabilirim belki. ama onu da yapamam buyuk macera. abi zaten ben esasen app dev olmak istiyorum ama mevzudam cok uzagim evet harika tavsiyeler vermiş ama app devi olmak istiyorsan sana yardımcı olabilirim tabi bu esnada sende bana yardımcı olmuş oluyorsun. yakında kickstarter'a koyucam projeyi ama app kısmını gizli tutabilirim. benimle app'likten legendryliğe giden bir bilişim yolculuğuna hazır mısın ? Bazen umut beklenmedik bir yerden gelir acaba mantığının sınırlarında o umut olacak yer var mı benim için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 noyanim sagol teklifin icin. ben daha hello word yapmayi bilmiyorum. bu isler de oyle kafaya koydum cok pis motiveyim skerticem desen de o kadar basit degil. bence sen profesyonel birini tercih et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Kardeş senin sıkıntın insanlara hayır diyememek de olabilir. Ya noyan bi siego demek yerine kibar kibar anlatmandan bunu çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 hayir demis iste. bence bizim sikintimiz herkese siego demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 yoo bi tek sen oyle yapiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ben yes man'im mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ben yes man'in filmin basindaki haliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 yanlis cografyada yanlis adami oynuyosun. orda yes man burda hassiktir man olacaksin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 adam olamadik ki anasnisatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 ben hala mutsuzum lan. antibiyotikten mi oluyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 yok, ben antibiyotik almadan mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Ölüm döğüşü? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 ben oluceksem tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Seni köşede koruyacağım ben Şükrü <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 en yakın arkadaşınız ötanazi yapmak istese yardım eder miydiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 oyle biri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 intihar oluyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 arkadaşınızın doktorusunuz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar