Zikko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 çünkü imleç beyaz ve sinekler beyaz rengi göremezler.. ödülü ver, IBAN: 23123 1231 44300 0032 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 tut veriyorum ödülünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 moriarty said: Remus said: moriarty said: buralardan çıkartamadım cevabı. bana kesin bi cevap lazım kafaya taktım bunu http://www.youtube.com/watch?v=GCYyncASZEA http://www.telegraph.co.uk/science/science-news/10311821/Flies-see-the-world-in-slow-motion-say-scientists.html Ekranın frame rate'i ne senin? Muhtemelen düşüktür. refresh rate 60hz Video'da 3.00 den başlayan yerde anlatıyor. Sineğin senin mouse'u görmesi için senin frameratein 300hz olması lazım. ama seninki sadece 60 mış. Bilgisayar ekrarınını videoya almak gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 teşekkürler artık yemeğimi yiyebilirim canım cok sıkılmıştı bu duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 at sky moriarty said: tut veriyorum ödülünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Zikko said: çünkü imleç beyaz ve sinekler beyaz rengi göremezler.. ödülü ver, IBAN: 23123 1231 44300 0032 imleç rengini görebilecekleri bi renge değiştirince de gitmiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 sinek monitör etrafında bi tur atmıştır, burda godzilla oynasa bana zarar gelmez tespitini koymustur sen fareyle korkutmaya çalış sabaha kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ışık var diye yanan ateşin içine uçan kelebekler var şimdi... çok tartışmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 yok ya tüm arkadaşları bu monitör çevresinde öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 moriarty said: mouse imleci ile korkutamıyorum ekrandan gitmiyo demek ki sinek senden daha akıllı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 moriarty said: For people, the average CFF is 60 hertz (ie, 60 times a second). This is why the refresh-rate on a television screen is usually set at that value. Dogs have a CFF of 80Hz, which is probably why they do not seem to like watching television. To a dog a TV programme looks like a series of rapidly changing stills. Having the highest possible CFF would carry biological advantages, because it would allow faster reaction to threats and opportunities. Flies, which have a CFF of 250Hz, are notoriously difficult to swat. A rolled up newspaper that seems to a human to be moving rapidly appears to them to be travelling through treacle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 çok ilginçmiş, aydınlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mc_Lovin said: moriarty said: mouse imleci ile korkutamıyorum ekrandan gitmiyo demek ki sinek senden daha akıllı olabilir abi ama benden akıllıysa sen kendini düşün bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 POOOOOOOOOOW BOOOOOM HEADSHOOT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 şöyle bi şey var bu arada. "You can imagine a fly literally seeing everything in slow motion." The effect may also account for the way time seems to speed up as we get older, Dr Jackson said. He decided to conduct the study after noticing the way small children always seem to be in such a hurry. "It's tempting to think that for children time moves more slowly than it does for grown ups, and there is some evidence that it might," he said. "People have shown in humans that flicker fusion frequency is related to a person's subjective perception of time, and it changes with age. It's certainly faster in children." More than 30 species were studied for the research, including rodents, eels, lizards, chickens, pigeons, dogs, cats and leatherback turtles. Kevin Healy, a Phd student at the School of Natural Sciences at Trinity College Dublin and co-author of the study, said: "Our results lend support to the importance of time perception in animals where the ability to perceive time on very small scales may be the difference between life and death for fast-moving organisms." Professor Graeme Ruxton, from the University of St Andrews in Scotland, who also took part in the research, said: "Having eyes that send updates to the brain at much higher frequencies than our eyes do is of no value if the brain cannot process that information equally quickly. “Hence, this work highlights the impressive capabilities of even the smallest animal brains. "Flies might not be deep thinkers, but they can make good decisions very quickly." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Having eyes that send updates to the brain at much higher frequencies than our eyes do is of no value if the brain cannot process that information equally quickly. şunu okuduktan sonra başını okumasanız da oluyor, çok yormayın kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 kafanız çalışmıosa kartal gözünüz olsa neye yarar diyo yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Sonraki iki satırı okuyayydın keşke sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 hızlı karar versen ne olacak mirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 tam yds paragrafı konusu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar