Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Bir projem var yine ama bu seferki olabilir rahatca. Cok abarmadigi surece maddi tarafi ben karsilayacagim. Suradan cikti, yabanci kitaplar icin kullandigim bir takip sistemim var, ama yerli kitaplarin yenilerinden haber almak o kadar kolay degil. Favori yazarlarimdan biri mesela 9 yil sonra kitap cikarmis, aylar sonra sans eseri ogrendim bir vitrinde gorup. Su sitenin yerli versiyonunu yapalim diyorum: http://www.authoralerts.com Basit bir sistem olacak; kullanicilar takip ettikleri yazarlari girecekler, site de kullanici giris yapinca ya da posta yollamak icin haftada bir Idefix'den (soyle bir seyleri var: http://www.idefix.com/satisortakligi/satisortakligi.asp) yeni kitap var mi kontrol edicek. Yeni versiyonlar da yazilacak, ebook'u cikti bunun gibi. Zor olmaz sanirim kisitli bilgimle anladigim kadariyla. Bir veritabani gerek sadece. Cogu yazar ortak girilecegi icin (ve yazar kontrolunu haftada bir ile sinirlayabiliriz cok kaynak gidiyorsa dert olmadan bence) kaynaklarda da fazla yer almaz. DigitalOcean uzerinden olur diyorum. Var mi ben ortak olurum diyen, olur da reklam filan alirsak (sanmiyorum ama) ve Idefix'den gelen paraciklari paylasiriz =) Guzel fikir diyip kendiniz yapsaniz da ne guzel, asil amacim yapildiktan sonra kullanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Cikmam gerek lazim simdi, gece konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Yardımcı olamam ama paraya ortak olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ben yaparım ama benim bilgisayar eski biraz çok yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar